Το δικό σας περιοδικό στο Adobe Photoshop!

Στιγμές όπως το σημερινό μας μάθημα πραγματικά λατρεύω το Adobe Photoshop και αυτό γιατί δίνει την ελευθερία ακόμη και σε κάποιον αρχάριο να δημιουργήσει κάτι τόσο διάσημο και σεβαστό, όσο το περιοδικό "Time"! Πριν το Adobe Photoshop και πριν περίπου 15 χρόνια είχα ξεκινήσει να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην επεξεργασία (και σήμερα βλέπετε που κατέληξα) και είχα αναγκαστεί να κόβω εφημερίδες, να τις κολάω επάνω σε φωτογραφίες και να στέλνω τον μικρό μου αδερφό τον Γιάννη στο "φωτοτυπάδικο" της περιοχής για να της φωτοτυπίσει και να τις κάνει να φαίνονται ένα ενιαίο πράγμα. Αυτά τα "ρομαντικά" φυσικά ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν και ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θα άντεχα 15 χρόνια να κάνω αυτη τη δουλειά!

Ακόμη και Αρχάριος μπορεί να γίνει τόσο Δυνατός

Το Time Magazine το γνωρίζουμε όλοι, το έχουμε δει σαν εξώφυλλο σίγουρα και αν το καλοσκεφτούμε, φαντάζει μια πολύ απαιτητική εργασία η δημιουργία του! Μια εργασία η οποία μας κάνει και τρομάζουμε καν στην ιδέα να κάνουμε αίτηση για εργασία εκεί! Αλλά γιατί όχι παρακαλώ; Όπως θα δούμε σήμερα, το Adobe Photoshop θα μας μετατρέψει απο αρχάριους γραφίστες σε άκρως επαγγελματίες σε ελάχιστα λεπτά! Έτσι αντί να φοβάστε, απλά μπείτε στο teachme.gr και μάθετε πως θα απαιτήσετε μια καλύτερη εργασία μέσα απο τις γνώσεις που θα αποκομίσετε!

Όλα στο Adobe Photoshop!

Απο την αρχή μέχρι και το τέλος θα δουλέψουμε στο Adobe Photoshop και θα δούμε πόσο όμορφη είναι η προετοιμασία, η δημιουργία και το τελικό αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός περιοδικού! Θα είμαστε μαζί, βήμα-βήμα, για να τα μάθουμε όλα σωστά και άρτια!

"Έξυπνη" Επεξεργασία

Και επειδή θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα έξυπνα, θα δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε εικαστικό μέσα σε 1 δευτερόλεπτο, με την χρήση των Smart Objects στο Adobe Photoshop!

Μείνετε Συντονισμένοι

Μπείτε σήμερα στην παρέα του teachme.gr και γίνετε και εσείς Premium Μέλος, μην χάνετε την πολύτιμη γνώση να περνάει απο δίπλα σας! Αρπάξτε την ευκαιρία και γίνετε και εσείς αυτό που ονειρεύεστε! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]