Τα δύσκολα εύκολα στο Lightroom!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και σας έχω ένα υπέροχο μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας το οποίο θα σας βοηθήσει πολύ! Συγκεκριμένα και μετά απο το αίτημα του φίλου του teachme.gr Δημήτρη, θα σας δείξω πως μπορείτε να "σώσετε" τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί σε δύσκολες φωτογραφικά συνθήκες! Με την δύναμη του Lightroom θα καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό άμεσα και απλά!

Σώστε Χρόνο & Φωτογραφίες στο Lightroom

Το σημερινό μάθημα με κωδική ονομασία "Σώστε Χρόνο & Φωτογραφίες στο Lightroom" είναι αποκλειστικά για χρήστες του Adobe Photoshop Lightroom και θα σας δείξει πόσο εύκολα και γρήγορα θα μπορέσετε να σώσετε τις φωτογραφίες σας. Ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, το Lightroom θα μπορέσει να κάνει πολύ καλή δουλειά με εύκολες ρυθμίσεις οι οποίες θα εντυπωσιάσουν με την αποδοτικότητα τους!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα Adobe Photoshop Lightroom θα πολλαπλασιαστούν στο μέλλον και αυτό γιατί έχω λάβει πολλά αιτήματα για το συγκεκριμένο μαγικό πρόγραμμα! Έτσι μαζί με τα Premium μαθήματα για το Adobe Photoshop θα εξοπλιστείτε απόλυτα και επαγγελματικά! Τώρα τι χρειάζεται για να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά; Μόνο μία Premium Συνδρομή! Μην χάνετε χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και κάντε το μεγάλυτερο άλμα της Καριέρας σας!

Καλό μάθημα :Ρ