Εκρηκτικός Συνδυασμός!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα για το video & animation της Πέμπτης, θα ολοκληρώσουμε την "πρώτη μας επαφή" με το Cineware και πόσο εύκολα και απλά θα "απογειώσει" τα project μας! Και σε αυτό το μάθημα θα θαυμάσουμε την αμεσότητα και την απόλυτη συνεργασία του Maxon Cinema 4D και του Adobe After Effects!

Μαθαίνοντας το Cineware - Μέρος 2ο

H Δύναμη του Adobe After Effects CC και του Maxon Cinema 4D ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Σε αυτόν τον μικρό κύκλο με κωδική ονομασία "Μαθαίνοντας το Cineware" ανακαλύψαμε πόσο εύκολα μπορούμε να συνδυάσουμε πραγματικά 3D αντικείμενα στα video μας και είδαμε πόσο απλά μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές καταστάσεις!

Δεύτερο μέρος του Κύκλου

Το σημερινό δεύτερο μέρος για το Cineware θα έχει και πάλι συνδυασμό Adobe After Effects με Maxon Cinema 4D! Έτσι θα δούμε κυρίως στο Maxon Cinema 4D, τι στοιχεία πρέπει να επιλέξουμε για να πετύχουμε ένα σωστό και ποιοτικό Render, ενώ στην συνέχεια θα αξιοποιήσουμε το Adobe After Effects για να πετύχουμε την σωστή απεικόνιση των 3D αντικειμένων μας σε ένα 2D video!

Μείνετε συντονισμένοι

Η εκμάθηση των κορυφαίων και τελευταίας τεχνολογίας προγραμμάτων δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε ο επαγγελματίας στον τομέα που ονειρεύεστε! Εγώ προσωπικά και το teachme.gr θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε τον στόχο σας και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος! (Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος