Οι Μαγικές Δυνάμεις των RAW αρχείων!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα θα έρθω κοντά σας με 3 μαθήματα συνολικά! Στο πρώτο μάθημα για σήμερα το οποίο είναι 2ο της συγκεκριμένης ενότητας (Γιατί το RAW είναι η Μόνη Επιλογή στην Φωτογραφία) θα ανακαλύψουμε τις μαγικές δυνάμεις του Raw αρχείου και πως αφήνει πίσω χιλιόμετρα ποιότητας τα αρχεία JPG. 

Γιατί το RAW είναι η Μόνη Επιλογή στην Φωτογραφία

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς "Γιατί το RAW είναι η Μόνη Επιλογή στην Φωτογραφία" θα ανακαλύψουμε για ακόμη μία φορά τις κρυφές δυνάμεις των RAW αρχείων!

Στο σημερινό παράδειγμα θα δούμε πως θα "σώσουμε" μία καμμένη φωτογραφία η οποία μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα μας κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης. Σκοπός των μαθημάτων δεν είναι να "κριτικάρουμε" τις τεχνικές του καθενός αλλά να καταφέρουμε να λύσουμε το πρόβλημα την στιγμή που θα εμφανιστεί και να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί. Οπότε, ακόμη και κάποιο λάθος να κάνουμε στις ρυθμίσεις τις μηχανής μας, εφόσον "πυροβολάμε" με RAW αρχεία και όχι με JPG τότε έχουμε πολύ μεγάλη δυνατότητα να διορθώσουμε ακόμη και τα πολύ μεγάλα λάθη που έχουν συμβεί στην φωτογραφία μας.

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Μέσα από χιλιάδες μαθήματα και καθημερινή επαφή μαζί σας, θα μπορέσω να σας δείξω τον σωστό δρόμο της επιτυχίας μέσα από την σωστή και απόλυτη γνώση των προγραμμάτων που λατρέυετε! Ελάτε στο teachme.gr σαν Premium μέλος και δείτε την δημιουργικότητα σας να ανεβαίνει κατακόρυφα! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ