Ανέβασμα των Φωτογραφιών μας σε Full Μέγεθος με το Zoomify!

Zoomify στο Photoshop

Έχει συμβεί τουλάχιστον μία φορά σε όλους μας να χρειαστεί να “ανεβάσουμε” μία φωτογραφία μας σε “Full Μέγεθος” στο internet και αυτό να έχει σας αποτέλεσμα να μας σπάσουν τα νεύρα γιατί πρώτον μία φωτογραφία 20-30Megapixel είναι μία φωτογραφία “σεντόνι”, δηλαδή τεράστια και δεύτερον είναι ένα πολύ βαρύ σε MegaBytes αρχείο! Αυτές οι 2 παράμετροι μας έχουν αναγκάσει να ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας σε μικρό μέγεθος και διαστάσεις. 

Τι είναι το “Zoomify” στο Photoshop;

Σήμερα όμως θα τα αλλάξουμε αυτά καθώς θα σας δείξω πως θα καταφέρετε να “ανεβάσετε” τις φωτογραφίες σας σε “Full Μέγεθος” με χρήση ενός εργαλείου στο Photoshop το οποίο υπάρχει για χρόνια εκεί αλλά ποτέ δεν το είχατε χρησιμοποιήσει! Σήμερα λοιπόν έχουμε το “Zoomify” και πως εκείνο θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε την φωτογραφία μας στις διαστάσεις που της αξίζει!

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Μέσα από χιλιάδες μαθήματα και καθημερινή επαφή μαζί σας, θα μπορέσω να σας δείξω τον σωστό δρόμο της επιτυχίας μέσα από την σωστή και απόλυτη γνώση των προγραμμάτων που λατρέυετε! Ελάτε στο teachme.gr σαν Premium μέλος και δείτε την δημιουργικότητα σας να ανεβαίνει κατακόρυφα! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ