Σχεδιασμός του Στεγάστρου μέρος 3ο!

The OAKA Project #25. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το 25ο μάθημα για το Maxon Cinema 4D με θέμα το ΟΑΚΑ στο οποίο θα δούμε την συνέχεια του σχεδιασμού της Στέγης Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #25

Σε αυτό το μάθημα cinema 4d θα προχωρήσουμε την κάλυψη του στεγάστρου με μεταλλικά στηρίγματα και φυσικά θα δημιουργήσουμε τις "Αψίδες" του στεγάστρου Καλατράβα οι οποίες αποτελούν και το πιό χαρακτηριστικό κομμάτι του στεγάστρου! Μέσα από ξεχωριστές τεχνικές θα σας οδηγήσω στην γνώση μία ξεχωριστής ειδικότητας η οποία θα σας ανοίξει πολλές πόρτες!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]