Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Απόψε εκτός απο μάθημα έχουμε και μια ανακαίνηση του site, φυσικά τις επόμενες ημέρες θα τελειοποιηθεί και η σελίδα οπότε έχετε λίγη υπομονή. Σκοπός του νέου design της σελίδας είναι να βοηθήσει ώς προς την τακτοποίηση των μαθημάτων κυρίως. Για να βρίσκετε αυτό που θέλετε, εύκολα και γρήγορα! Φυσικά περιμένω τα σχολιά σας!Επίσης εκτός της εγκαινίασης του νέου design, εγκαινιάζω και την νέα πολιτική στα μαθήματα η οποία είναι πως για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τα μαθήματα πλέον πρέπει να ειναι Μέλος στο teachme.gr. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και εκτός της πρόσβασης στα video μαθήματα, ο χρήστης-μέλος θα έχει πλεον πρόσβαση και στα αρχεία που χρησιμοποιώ στο εκάστοτε μάθημα.

Μην χάνετε την ευκαιρία λοιπόν να γίνετε μέλος στο teachme.gr. Σημείωση πως το να γίνει κάποιος μέλος στο teachme.gr είναι απολύτως Δωρεάν.

Θα υπάρξει σύντομα ένα πλήρες άρθρο για το τι θα κερδίζει καθημερινά ο κάθε συνδρομητής του teachme.gr.

Στο μαθημά μας λοιπόν, σήμερα θα δούμε πως απλά βάζοντας σκιές σε τυχαίες φωτογραφίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ πετυχημένα φωτομοντάζ. Σε γενικές γραμμές οι σκιές σε οποιοδήποτε Project είναι αυτές που δίνουν τον απαραίτητο ρεαλισμό στις δημιουργίες μας. Χωρίς αυτές, το φωτομοντάζ μας "χάνει" κατα πολύ. Οπότε είναι πολύ απαραίτητη προϋπόθεση μια καλή σκιά για ένα υπέροχο Photo Manipulation!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

[wpdm_package id=231]

http://vimeo.com/13453226[/private]