Γειά σας παιδιά, άλλο ένα όμορφο μάθημα στο teachme.gr που αφορά το Adobe Photoshop και  όπου θα μάθουμε να εμφανίζουμε σύμβολα και λογότυπα όταν το μόνο που φαίνεται είναι ένας "χαμός" απο layers.

Σήμερα μέσα απο πολύ απλές τεχνικές θα αντιγράψουμε μια διαφήμιση της Green Peace και για να πω την αλήθεια θα την κάνουμε καλύτερη! Στο συγκεκριμένο concept της Green Peace μερικές σελίδες απο φύλλα δημιουργούν ένα σύμβολο κεραυνού, το σύμβολο της ενέργειας δηλαδή και με αυτόν τον τρόπο μας προειδοποιούν να μην χρησιμοποιούμε άσκοπα το χαρτί γιατί έτσι καταναλώνουμε άσκοπα περισσότερη ενέργεια.

Έτσι λοιπόν και στο teachme.gr θα χρησιμοποιήσουμε μόνο "ηλεκτρονικά" χαρτιά και θα δημιουργήσουμε την ίδια δημιουργία, σαν βάση, θα μάθουμε τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν εκεί και στο τέλος θα δώσουμε και την δική μας πινελιά!

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως ο Διαγωνισμός Adobe Photoshop στο teachme.gr είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα λήξει (Σάββατο στις 12.00 το βράδυ). Φυσικά υπάρχει χρόνος ακόμη για πολλούς υποψήφιους νικητές!

Πάμε λοιπόν να δημιουργήσουμε!

Καλό μάθημα :Ρ

[private] [wpdm_package id=233]

http://vimeo.com/13138603[/private]