Η Μαγεία του Photoshop

Πολλοί, μπορεί και όλοι μας, έχουμε δει "Μάγους" να κάνουν τα δικά τους κόλπα. Απο τον  "Μάγο" της γειτονιάς που βγάζει απο το καπέλο του ένα κουνέλι, μέχρι τον μεγάλο David Copperfield που είχα την τύχη να παρακολουθήσω το 2006 στην Αθήνα, όλοι τους έχουν τα κρυφά μυστικά που εξηγούν το πως γίνεται αυτό που κάνουν. Ας μην γελιόμαστε, δεν υπάρχουν "Μάγοι", για καλή τους τύχη όμως υπάρχει το ένα και μοναδικό Adobe Photoshop! Ίσως το μοναδικό "Μαγικό" συστατικό σε όλα τα μαγικά των φωτογραφιών.

Το εφέ της Μαγικής Εικόνας στο Photoshop

Σήμερα λοιπόν και μετά απο μια παρουσίαση μερικών τραγικών παραδειγμάτων χρήσης του Adobe Photoshop σε φωτογραφίες και φωτομοντάζ με θέματα την "Μαγεία" θα σας δείξω πως να κάνετε πραγματικά μαγικές φωτογραφίες και μαγικά φωτομοντάζ.

Έτσι το εφέ της Μαγικής Εικόνας στο Photoshop θα πραγματοποιηθεί απλά και εύκολα με συμβατικές βούρτσες και εργαλεία. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσουμε οργανικές οντότητες που εκτός απο το να αιωρούνται γύρω απο έναν ανθρωπο, θα μας κάνουν να μην εντυπωσιαζόμαστε πλεον απο τίποτα σε φωτογραφίες και video.

Ίσως έπρεπε να σας προειδοποιήσω πριν σας βάλω σε αυτή την διαδικασία, πως ενώ μαθαίνουμε το Adobe Photoshop θα αρχίσετε να το βλέπετε παντού μπροστά σας, απο μια αφίσα, μέχρι και την τηλεόραση και έτσι η ατάκα "Στάνταρ Photoshop είναι αυτό" ή "Στανταρ After Effects είναι αυτό" θα κυριαρχεί πλεον στο μυαλό σας! :)

Κάπου εδώ θα σταματήσω να μιλάω και θα αφήσω το video να μιλήσει για μένα.

Καλό μάθημα :Ρ