Διακοπές στην Ελλάδα

Σήμερα στο μάθημα Adobe Photoshop της Παρασκευής θα σας ταξιδέψω στο σημείο που θα έπρεπε να είμαστε όλοι μας! Στα αγαπημένα και μοναδικά Ελληνικά νησιά! Τον αγαπημένο προορισμό εκατομμυρίων τουριστών! Και επειδή είμαστε περήφανοι για την Πατρίδα μας (με τα καλά και τα κακά της), σήμερα θα δημιουργήσουμε μια καλοκαιρινή αφίσα, την οποία κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και το Υπουργείο Τουρισμού.

Το μοναδικό Adobe Photoshop

Σήμερα στο μάθημα Photoshop, θα σχεδιάσουμε απο το μηδέν την συγκεκριμένη αφίσα. Ένα μάθημα το οποίο θα σας δώσει δεκάδες κόλπα και τρόπους δημιουργίας για να πετύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε μέσα απο το Adobe Photoshop! Απο απλούς τρόπους δημιουργίας γραφικών, μέχρι ιδιαίτερες ρυθμίσεις "βάθους πεδίου" και πολλαπλασιασμού αντικειμένων!


Τελικό δείγμα του μαθήματος:

greece-poster


Καυτό καλοκαίρι γεμάτο μαθήματα

Στο teachme.gr τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ, έτσι και αυτό το καλοκαίρι τα μαθήματα θα συνεχίσουν χωρίς διακοπές για να σας κάνουν δροσερη παρέα και να σας προετοιμάσουν για τον Σεπτέμβριο και την νέα δημιουργική σεζόν!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Εαν νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα μέσα απο το αγαπημένο σας πρόγραμμα, τότε ελάτε στο teachme.gr και εκπαιδευτείτε σε νέες τεχνικές και κόλπα τα οποία δεν γνωρίζατε καν την υπαρξή τους! Εδώ στο teachme.gr, σκοπός μου είναι να σας δώσω όσα περισσότερα εφόδια μπορώ για την δική σας επιτυχημένη καριέρα! Τι περιμένετε; Γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]