Το δικό μας Φερμουάρ στο Adobe Illustrator

Ο μηχανισμός του φερμουάρ είναι σίγουρα κάτι το οποία θα σας χρειαστεί τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα σας και εδώ στο teachme.gr θα σας δείξω πως θα το φτιάξετε απο το μηδέν και πως θα το κάνετε "ανοιχτό" ή "κλειστό"!

Πολλαπλές εφαρμογέ

Το φερμουάρ σαν κατασκευή είναι όπως θα δούμε μια εύκολη διαδικασία αλλά οι εφαρμογές του είναι παρακτικά απεριόριστες και φαντάζουν πολύπλοκες! Έτσι πέρα απο τα σχεδιαστικά κόλπα που θα μάθουμε σήμερα και επίσης την δημιουργία των πανίσχυρων Pattern Brushes, θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το καινούριο μας φερμουάρ σε διαφορετικά project, είτε για να το βάλουμε σε κάποια ζακέτα, είτε για να το τοποθετήσουμε σε κάποιο γραφικό για να αποτυπώσουμε το "πριν" και το "μετά"! Εννοείται πως με την συγκεκριμένη μας δημιουργία το θέμα "κλειστό" ή "ανοικτό" φερμουάρ, ορίζεται με 1 κίνηση και πανεύκολα!

Έρχεται και στο Photoshop!

Στα επόμενα μαθήματα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας φερμουάρ με χρήση του Adobe Photoshop, οπότε μείνετε συντονισμένοι γιατί θα το χρειαστούμε για να το τοποθετήσουμε επάνω σε δέρμα ή πρόσωπο!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος