Το Εφέ της Λήψης Παρασκηνίου #2

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα τον συγκεκριμένο μίνι κύκλο μαθημάτων δημιουργίας του Backstage Effect. Δηλαδή σε απλά Ελληνικά, του ύφους των παρασκηνίων! Είδαμε στο πρώτο μάθημα (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε) πως θα σχεδιάσουμε το περιβάλλον της video camera απο την οποία θα "βλέπουμε" το video μας και σήμερα θα προχωρήσουμε το όλο θέμα παρακάτω!

Φωτα, κάμερα, After Effects

Θα χρησιμοποιήσουμε το αξιολάτρευτο Adobe After Effects όπου σε ένα ακόμη μάθημα video, θα μαγέψουμε με απλές κινήσεις και θα δώσουμε στο απλό και "μονοκάμερο" video μας, την αίσθηση του backstage video αλλά και επίσης την αίσθηση του πολυκάμερου καθώς θα χρησιμοποιήσουμε μια ακόμη κάμερα, αυτή του Adobe After Effects!

Τα μοναδικά εφέ του After Effects και πάλι εδώ!

Φυσικά θα επεξεργαστούμε το video μας για να φαίνεται όσο πιο ρεαλτιστικό γίνεται και με την χρήση μοναδικών εφέ του Adobe After Effects, θα πετύχουμε εύκολα και γρήγορα ένα μοναδικό ύφος απεικόνισης του video μας, σαν να το βλέπουμε πραγματικά μέσα απο το μόνιτορ της κάμερας!

Απο ένα κανονικό video, πλέον έχουμε κάνει κάτι πολύ παραπάνω!

Έτσι μέσα απο λίγες και βασικές κινήσεις στο Adobe After Effects, έχουμε πλέον ένα ολοκληρωμένο video που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα δώσει ένα ύφος Παρασκηνίων κατά πολύ ανώτερο απο τα συμβατικά που βλέπουμε στις ταινίες!

Το τελικό αποτέλεσμα

Στο επόμενο μάθημα

Θα δούμε τις τεχνικές σωστής επεξεργασίας και συνεργασίας του Adobe Premiere με το Adobe After Effects και Adobe Photoshop για να πετύχουμε ένα σωστό μονταζ, να δώσουμε την αίσθηση του πολυκάμερου και εννοείται του backstage!

Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο απο τα μαθήματα του teachme.gr για να πετύχετε και να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα και απολαύστε χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος (δεν συμπεριλαμβάνεται το video που χρησιμοποιώ στο project)