Μεταμορφώνοντας στο Premiere!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και για μία ακόμη φορά έχουμε μάθημα για το Video & Animation! Σήμερα θα σας δείξω πως θα εκμεταλευτούμε το Adobe Premiere για να δημιουργήσουμε το εφέ του Cartoon στα video μας! Ένα μάθημα premiere το οποίο θα σας δώσει πολλά εφόδια και πολλές πληροφορίες για να μπορέσετε να καταννοήσετε την δύναμη του συγκεκριμένου προγράμματος!

Μάθημα Premiere

Το εφέ του Cartoon στο Premiere

Στο σημερινό μάθημα Premiere θα δούμε πως συνδυάζοντας εφέ και Adjustment Layers θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα ξεχωριστό ύφος για τα video μας! Έτσι δεν χρειάζεται πάντα να αγοράζετε επιπλέον plugin ή να πηγαίνετε στο (τρομακτικό για πολλούς) Adobe After Effects. Μέσα απο το Premiere υπάρχουν πολλά Effects τα οποία όπως έχουμε δει (και θα δούμε και στο μέλλον) μπορούν να μας δώσουν αυτό που ψάχνουμε να πετύχουμε, εύκολα και απλά!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ! Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, συνεχίζω δυναμικά με νέες ιδέες και ιδιαίτερες τεχνικές, τις οποίες θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά στα Ελληνικά και θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος και κερδίστε την γνώση που πάντα αξίζατε! Διαβάστε εδώ τις απαραίτητες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ