“Δυναμική” Μεταφορά Ρυθμίσεων!

Όγδοο Βασικό Μάθημα στο Nikon Capture NX-D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, μία “φρέσκια” εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και θα σας βρει παρέα με το όγδοο μάθημα για το Nikon Capture NX-D beta. Μέσα απο το σημερινό μάθημα, θα σας δείξω πως θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τις ρυθμίσεις που μάθαμε σε προηγούμενα μαθήματα και πως θα μπορέσουμε να τις μεταφέρουμε σε άλλες φωτογραφίες στην συνέχεια! Ένα πολύ σημαντικό μάθημα για το Nikon Capture NX-D!Τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων τον παρέχω εντελώς δωρεάν σε όλους για να μπορέσετε α) να δείτε τον τρόπο εκμάθησης του teachme.gr και β) να θαυμάσετε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα!

Μάθημα Nikon Capture NX-D

Σήμερα θα σας δείξω πως μέσα απο την παλέττα των “Adjustments” θα μπορέσουμε να αντιγράψουμε, επικολλήσουμε ή να αποθηκεύσουμε τις ρυθμίσεις μας είτε σας έτοιμες ρυθμίσεις του προγράμματος, είτε σαν εξωτερικό αρχείο με στόχο την μεταφορά των ρυθμίσεων σε άλλους υπολογιστές!

Με την χρήση του “Adjustments Palette” θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε άμεσα τις ρυθμίσεις μίας φωτογραφίας σε μία άλλη ή και σε περισσότερες γιά άρτια και άμεσα πολλαπλά αποτελέσματα!

Το σημερινό μάθημα για το κορυφαίο (και δωρεάν αυτή την εποχή) Nikon Capture NX-D είναι ένα τέλειο μάθημα για εκείνους που ψάχνουν μαζικές μετατροπές στις ρυθμίσεις πολλών φωτογραφιών! Θα σας δείξω πως θα καταφέρετε να μαγέψετε με τις φωτογραφίες σας, εύκολα και απλά!

Μέσα απο τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Nikon Capture NX-D beta, θα ανακαλύψουμε όλα τα όπλα του προγράμματος με στόχο πάντα την πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας σε ελάχιστο χρόνο!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχώς πολλαπλασιάζονται και νέες ενότητες δημιουργούνται με στόχο πάντα την δική σας απόλυτη γνώση! Όποιος και αν είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να “απογειώσετε” τις γνώσεις σας, να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα και εσείς στην Premium παρέα του teachme.gr και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κερδίστε το μέλλον που σας αξίζει! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Δαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta