Ο δικός σας ποδοσφαρικός χάρτης!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Συνεχίζω τα "μουντιαλικά" μαθήματα στην αγαπημένη σας σελίδα, όπου σήμερα θα ασχοληθούμε με την δημιουργία ποδοσφαρικού χάρτη! Ένα πολύ σημαντικό μάθημα illustrator, το οποίο θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε πανέυκολα ένα ιδιαίτερο γραφικό!

Μάθημα Illustrator

Χθες η Εθνική μας ομάδα δυστυχώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην μαχητική Κόστα Ρίκα. Παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να περάσουμε στους 8 του Παγκοσμίου κυπέλλου εαν οι επιθετικοί μας ήταν σε καλύτερη ημέρα. Φυσικά όμως ακόμη και η πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης ήταν αρκετή για να μας βάλει για άλλη μια φορά στην "ποδοσφαρικό χάρτη" για το 2014 σαν μία πολύ καλή ομάδα! Αυτόν τον χάρτη θα έχουμε σαν θέμα σήμερα! Μέσα απο απλές κινήσεις θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα project το οποίο θα σας αποφέρει χρήματα για πάντα (όπως όλα τα ποδσφαιρικά-εθνικά project) μέσα απο την μεταπώληση του σε κάποιο stock site!

Δείγμα μέσα απο το μάθημα illustrator

Καλλιτεχνικός Ποδοσφαιρικός Χάρτης - Μάθημα Illustrator

Καλλιτεχνικός Ποδοσφαιρικός Χάρτης - Μάθημα Illustrator

Μείνετε συντονισμένοι

Εδώ στο teachme.gr θα βρείτε τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά και μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα θα καταφέρετε να μάθετε το πρόγραμμα που αγαπάτε! Ξεκινήστε σήμερα και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα μέσα απο τις σελίδες της καλύτερης Ελληνικής ιστοσελίδας με δημιουργικά μαθήματα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος