Μαζική Εξαγωγή Φωτογραφιών & Εκτύπωση!

Ένατο Βασικό Μάθημα στο Nikon Capture NX-D

Καλημέρα και Καλό Μήνα φίλες και φίλοι του teachme.gr!!! Σήμερα θα σας παρουσιάσω το τελευταίο μέρος της Βασικής Εκμάθησης στο Nikon Capture NX-D beta! Στο ένατο μέρος της δωρεάν σειράς μαθημάτων που απολαύσατε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στο teachme.gr, θα σας δείξω για ακόμη μία φορά μερικές απο τις πολύ δυνατές δυνατότητες του προγράμματος για μαζική επεξεργασία και εξαγωγή φωτογραφιών με χρήση του “Batch Process” αλλά και πως θα μπορέσετε να ρυθμίσετε σωστά τα αρχεία σας για την εκτυπωσή τους!Ένα πολύ σημαντικό μάθημα για το Nikon Capture NX-D beta το οποίο μπορείτε να το “κατεβάσετε” εντελώς δωρεάν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014!

Τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων τον παρέχω εντελώς δωρεάν σε όλους για να μπορέσετε α) να δείτε τον τρόπο εκμάθησης του teachme.gr και β) να θαυμάσετε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα!

Μάθημα Nikon Capture NX-D

Την “Μαγεία” της μαζικής επεξεργασίας και εξαγωγής αρχείων θα ανακαλύψουμε σήμερα στο τελευταίο μάθημα για το Nikon Capture NX-D! Θα δούμε πώς μέσα απο την λειτουργία “Batch Process” θα δώσουμε την εντολή στο πρόγραμμα να αποτυπώσει σε όλες τις φωτογραφίες ενός φακέλου μας σωστές ρυθμίσεις και στην συνέχεια να τις εξάγει με διαφορετικό φορματ (Jpg ή Tiff), διαφορετικές διαστάσεις, ανάλυση αλλά και όνομα.

Το “Batch Process” είναι μία φανταστική λειτουργία του Nikon Capture NX-D η οποία θα σας γλιτώσει απο απίστευτο κόπο και χρονοβόρες εξαγωγές αρχείων, παρακολουθήστε παρακάτω πόσο εύκολότερη μπορεί να κάνει την επαγγελματική σας ζωή!

Επίσης θα ανακαλύψουμε τις σωστές ρυθμίσεις κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών μας μέσα απο το Nikon Capture NX-D, πως θα μπορέσουμε εκτυπώσουμε σε μεγάλο μέγεθος ή σε μικρότερα μεγέθη στην ίδια σελίδα, πως θα κάνουμε εξαγωγή δείγματος JPG του αρχείο προς εκτύπωση και πολλά πολλά ακόμη!

Μέσα απο τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Nikon Capture NX-D beta, θα ανακαλύψουμε όλα τα όπλα του προγράμματος με στόχο πάντα την πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας σε ελάχιστο χρόνο!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα Nikon Capture NX-D

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχώς πολλαπλασιάζονται και νέες ενότητες δημιουργούνται με στόχο πάντα την δική σας απόλυτη γνώση! Όποιος και αν είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να “απογειώσετε” τις γνώσεις σας, να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα και εσείς στην Premium παρέα του teachme.gr και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κερδίστε το μέλλον που σας αξίζει! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Δαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta