Βασική Εκμάθηση της CSS Μέρος 5ο

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Και αυτό το Σάββατο έχουμε ένα μάθημα CSS μέσα απο το οποίο θα σας δείξω τον τρόπο της απόλυτης εκμάθησης! Στα προηγούμενα μαθήματα της CSS είδαμε πολύ όμορφα πράγματα και πλέον έχουμε ήδη αποκτήσει μία πολύ βασική και σωστή γνώση της κορυφαίας και πολύ όμορφης γλώσσας προγραμματισμού!

Πέμπτο Μάθημα CSS

Στο πέμπτο μάθημα CSS θα ανακαλύψουμε 2 βασικές ιδιότητες της CSS οι οποίες αποτελούν βασικά "θεμέλια" της γλώσσας. Θα ανακαλύψουμε τις ιδιότητες του "Color" και του "Background" και θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις σελίδες μας! Γνωρίζοντας τις ρυθμίσεις του Background και του Color, πλέον θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε ακόμη περισσότερο τις σελίδες μας και να τις προσαρμόσουμε στο δικό μας στυλ!

Πρώτη επαφή με το CSS Panel

Και επειδή το Adobe Dreamweaver δεν είναι μόνο "κώδικας" αλλά και γραφικό περιβάλλον, σε αυτό το μάθημα CSS θα σας δείξω πόσο εύκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τον κώδικα της CSS μέσα απο το πανέμορφο γραφικό περιβάλλον του CSS Panel, εύκολα και απλά! Μία πρώτη γνωριμία, η οποία θα σας γοητεύσει!

Εκμάθηση του Adobe Dreamweaver

Σε κάθε μάθημα CSS αλλά και γενικότερα στα περισσότερα μαθήματα για το Web Design/Develpment, θα χρησιμοποιούμε το καμάρι της Adobe, το κορυφαίο Adobe Dreamweaver! Ένα εργαλείο που αποτελεί την βάση στην καριέρα σας στο Web Design και φυσικά μπορείτε να το μάθετε μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr! Μήν χάνετε χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε τις γνώσεις ενός πολύ σημαντικού εργαλείου! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πόσο εύκολα θα μάθετε και εσείς το Adobe Dreamweaver!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ, το αντίθετο μάλιστα συνεχίζουν δυναμικά και καθημερινά με συνεχή ροή και με καινούριες τεχνικές και μαθήματα! Κάντε το μεγάλο βήμα και ξεκινήστε μία νέα καριέρα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr, γίνετε σήμερα Premium Μέλος και αποκτήστε το μέγιστο αγαθό, την απόλυτη γνώση στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=611]
[/private]