Βασική Εκμάθηση της CSS Μέρος 4ο

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr, Σάββατο σήμερα και έχουμε το τέταρτο μάθημα CSS! Ένας ιδιαίτερος κύκλος ο οποίος μαζί με τα μαθήματα HTML, τα μαθήματα PHP και τα μαθήματα Javascript που έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενους κύκλους στο teachme.gr, θα σας μετατρέψει σε έναν έτοιμοπόλεμο Web Designer/Developer!

Τέταρτο Μάθημα CSS

Στο τέταρτο μάθημα CSS θα ανακαλύψουμε 2 πολύ βασικά συστατικά της "λογικής του κουτιού". Θα ανακαλύψουμε τα πολύ βασικά στοιχεία της CSS, το "Padding" και το "Margin". Δύο πολύ βασικές και σημαντικές λειτουργίες, τις οποίες ήρθε η στιγμή κατ'αρχάς να τις διαχωρίσουμε και φυσικά να τις αναλύσουμε σε ένα ακόμη μάθημα CSS στα Ελληνικά!

Πέντε πολύ σημαντικές λειτουργίες CSS

Γνωρίζοντας τις ιδιότητες Width, Heigh, Border και σήμερα το Padding με το Margin, μπαίνουμε ολοένα περισσότερο στην λογική της γλώσσας και όπως θα δείτε, με χρήση του Adobe Dreamweaver, η παραμετροποίηση των ιστοσελίδων θα γίνει παιχνιδάκι στα χέρια σας! Και το καλύτερο ποιό είναι... Ότι στο επόμενο μάθημα CSS, θα μάθουμε ακόμη πιό δυνατά πράγματα!

Εκμάθηση του Adobe Dreamweaver

Σε κάθε μάθημα CSS αλλά και γενικότερα στα περισσότερα μαθήματα για το Web Design/Develpment, θα χρησιμοποιούμε το καμάρι της Adobe, το κορυφαίο Adobe Dreamweaver! Ένα εργαλείο που αποτελεί την βάση στην καριέρα σας στο Web Design και φυσικά μπορείτε να το μάθετε μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr! Μήν χάνετε χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε τις γνώσεις ενός πολύ σημαντικού εργαλείου! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πόσο εύκολα θα μάθετε και εσείς το Adobe Dreamweaver!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ, το αντίθετο μάλιστα συνεχίζουν δυναμικά και καθημερινά με συνεχή ροή και με καινούριες τεχνικές και μαθήματα! Κάντε το μεγάλο βήμα και ξεκινήστε μία νέα καριέρα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr, γίνετε σήμερα Premium Μέλος και αποκτήστε το μέγιστο αγαθό, την απόλυτη γνώση στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=606]
[/private]