Βασική Εκμάθηση της CSS Μέρος 3ο

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα σας έχω το τρίτο μάθημα για την CSS όπου έχουμε ξεκινήσει και σιγά σιγά μπαίνουμε στο "ζουμί" της γλώσσας, έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τον τρόπο δημιουργίας και λογικής της κορυφαίας CSS.

Τρίτο Μάθημα CSS

Το τρίτο μάθημα CSS έχει τον κωδικό "Think like a Box", δηλαδή θα σας δούμε την λογική του "Κουτιού" στην CSS, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τους τρόπους παραμετροποίησης των αντικειμένων σε μία σελίδα! Ένα θέμα το οποίο θα έχει 2 μέρη και σήμερα θα ανακαλύψουμε το πρώτο!

Width, Height και Borders

Με χρήση του Adobe Dreamweaver και φυσικά των γνώσεων που έχουμε ήδη αποκομίσει απο τα 2 προηγούμενα μαθήματα, σήμερα θα μάθουμε τις έννοιες Width, Height αλλά και πως με χρήση των Borders, των περιγραμμάτων δηλαδή, θα μπορέσουμε να μορφόποιήσουμε κατάλληλα τα "κουτιά" μας! Ένα πολύ σημαντικό μάθημα το οποίο θα σας βάλει για τα καλά στην λογική της CSS!

Εκμάθηση του Adobe Dreamweaver

Κατά την διάρκεια της εκμάθησης της CSS αλλά και γενικότερα στα περισσότερα μαθήματα για το Web Design/Develpment, θα χρησιμοποιούμε το καμάρι της Adobe, το κορυφαίο Adobe Dreamweaver! Ένα εργαλείο που αποτελεί την βάση στην καριέρα σας στο Web Design και φυσικά μπορείτε να το μάθετε μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr! Μήν χάνετε χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε τις γνώσεις ενός πολύ σημαντικού εργαλείου! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πόσο εύκολα θα μάθετε και εσείς το Adobe Dreamweaver!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ, το αντίθετο μάλιστα συνεχίζουν δυναμικά και καθημερινά με συνεχή ροή και με καινούριες τεχνικές και μαθήματα! Κάντε το μεγάλο βήμα και ξεκινήστε μία νέα καριέρα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr, γίνετε σήμερα Premium Μέλος και αποκτήστε το μέγιστο αγαθό, την απόλυτη γνώση στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=600]
[/private]