Μάθημα Adobe Photoshop στα Ελληνικά!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για μία ακόμη Παρασκευή έχουμε μάθημα Επεξεργασίας Φωτογραφίας όπου θα σας δείξω πόσο απόλυτα και εύκολα μπορείτε να ενώσετε 2 άσχετες μεταξύ τους φωτογραφίες και πως θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια σωστή χρωματική αποκατάσταση!

Χρωματική αποκατάσταση στο Adobe Photoshop!

Η Χρωματική Αποκατάσταση σε ένα Φώτο Κολάζ ή γενικότερα σε κάθε στιγμή που θέλουμε να ενώσουμε 2 ή και περισσότερες φωτογραφίες αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πονοκέφαλους για κάθε χρήστη Photoshop. Συνήθως, η σωστή χρωματική αποκατάσταση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ή την αποτυχία ενός "Φώτο Κολάζ".

Δεν υπάρχει χειρότερο από ένα φώτο κολάζ, στο οποίο τα στοιχεία δεν έχουν υποστεί σωστή χρωματική αποκατάσταση και έχουν διαφορετικό χρώμα απο το χρώμα του φόντου. Αυτόν τον γρίφο θα λύσουμε σήμερα και θα το κάνουμε άμεσα, απόλυτα και φυσικά επαγγελματικά!

Η μαγεια του Match Color Adjustment

Με την βοήθεια του Adjustment "Match Color" μέσα απο το Adobe Photoshop, θα μπορέσουμε να πάρουμε οποιαδήποτε φωτογραφία και να την αποδώσουμε σωστά & άμεσα σε ένα καινούριο Project! Ανακαλύψτε και εσείς την επαγγελματική χρωματική αποκατάσταση μέσα από το Adobe Photoshop και δείτε πόσο απλή είναι η διαδικασία σωστής ένωσης 2 ή και περισσότερων φωτογραφιών!

Καλό μάθημα :Ρ