Μοναδικά και Χρήσιμα Κόλπα στο Adobe Premiere

Σήμερα στην ενότητα Video & Animation στο teachme.gr θα δούμε μερικά πολύ σημαντικά κόλπα και θα μάθουμε πολύ ιδιαίτερα πράγματα τα οποία θα μας κάνουν πιό αποδοτικούς και φυσικά πολύ πιό "ψαρωτικούς" χρήστες του Adobe Premiere CS6!

Ιδιαίτερα Κόλπα για να λύσετε πρόβληματα και να αναδείξετε τα video σαςΤα video πολλές φορές μας δημιουργούν προβλήματα και πάντα θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο μέσα απο αυτά! Έτσι πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο όσον αφορά την ποιότητα αλλά και φυσικά την αρτια, άμεση και σωστή επεξεργασία. Τα σημερινά 5 κόλπα για το Adobe Premiere CS6 θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλές και διάφορες στιγμές, πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Τα Κόλπα του μήνα Σεπτεμβρίου για το Adobe Premiere

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τα παρακάτω:

  1. 1.Τι είναι Adjustment Layers στο Adobe Premiere CS6
  2. Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Adjustment Layers για γενικές ρυθμίσεις με ένα κλικ
  3. Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ιδιαίτερα εφέ μετατρέποντας αρχεία σε Adjustment Layers
  4. Πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα του Interlaced Scan στα video που παράγουν πολλές βιντεο κάμερες.
  5. Πως μπορούμε να δώσουμε στα video μας μεγαλύτερο χρωματικό βάθος και ανώτερη ποιότητα με 2-3 κινήσεις και χρήση πολύ απλών εφέ.

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Στο teachme.gr μαθαίνουμε τα πάντα αποκλειστικά στα Ελληνικά. Για να μάθετε καθημερινά κάτι καινούριο και να μετατρέψετε το χόμπυ σας σε επάγγελμα τότε μην χάνετε χρόνο, μπείτε στην Premium πλευρά του teachme.gr και απολαύστε χίλια και πλέον μαθήματα στους πιό δημιουργικούς τομείς της Αγοράς! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις τιμές των συνδρομών.

Καλό μάθημα :Ρ