Εισαγωγή έτοιμων διαφανειών (Templates)!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και συνεχίζουμε στο τέταρτο μάθημα για το Microsoft Office PowerPoint 2007 όπου θα ανακαλύψουμε σήμερα πολύ όμορφα και σημαντικά πράγματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε πανέμορφες παρουσιάσεις!

Εισαγωγή και επεξεργασία Εικόνας!

Το κύριο θέμα του σημερινού μαθήματος θα είναι οι εικόνες και πως μπορούμε να εισάγουμε τις δικές μας εικόνες μέσα στις διαφάνειες! Επίσης θα μάθουμε πως να τις επεξεργαζόμαστε, να εισάγουμε ειδικά εφέ με ένα κλικ, πως μπορούμε να τις μορφοποιοήσουμε κατάλληλα με χρήση ιδιαίτερων σχημάτων και φυσικά, πως θα χρησιμοποιήσουμε τις προεγκατεστημένες εικόνες που παρέχει για εμάς το MS Office PowerPoint 2007 εύκολα και άμεσα!

Εισαγωγή Κειμένου

Επίσης θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να εισάγουμε το δικό μας κείμενο με χρήση των κατάλληλων εργαλείων. Μια πολύ χρήσιμη διαδικασία, μέσα απο την οποία θα γράψουμε τα δικά μας μηνύματα χωρίς κόπο!

Χρήση Ηχητικών Αρχείων

Τέλος θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να εισάγουμε αρχεία ήχου και έτσι να μετατρέψουμε την παρουσίαση μας απο κάτι απλό και συνηθισμένο, σε μια μια multimedia εμπειρία που σίγουρα θα περάσει το "μήνυμα" που θέλουμε να δώσουμε!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ στο teachme.gr και εγώ προσωπικά θα σας δείξω όλους τους τρόπους σε δεκάδες προγράμματα για να πετύχετε σήμερα αυτό που επιθυμείτε και να κάνετε Επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

[private] [wpdm_package id=551]
[/private]