Το Εφέ της Λήψης Παρασκηνίου #3

Στο σημερινό μας μάθημα θα κλείσουμε την ενότητα τους ύφους των παρασκηνίων (δηλαδή το backstage effect) στα video μας, στο τελευταίο μάθημα του συγκεκριμένου "μίνι" κύκλου, θα δούμε την άψογη συνεργασία των προγραμμάτων της Adobe και ένα σωστό μοντάζ μέσα απο το Adobe Premiere!

Adobe Dynamic Link

Θα δούμε πως με χρήση της Σουίτας της Adobe μπορούμε να "τρέχουμε" τα πράγματα πολύ πιο γρήγορα απο ότι στο παρελθόν και πλέον μπορούμε να ανοίγουμε αρχεία photoshop ή after effects compositions μέσα απο το Adobe Premiere. Έτσι θα δούμε το Dynamic Link, την υπηρεσία της Adobe και πόσο μαγική μπορεί να γίνει στα χέρια μας!

Επιλέγουμε, "κόβουμε" και δίνουμε το εφέ μας!

Μέσα απο το Adobe Premiere, θα επιλέγουμε τις σκηνές που θέλουμε να "ντυσουμε" με το εφέ των παρασκηνίων και θα δούμε πόσο γρήγορα θα τις επεξεργαζόμαστε και θα τις μεταφέρουμε απο το Premiere στο After Effects και το αντίθετο! Έτσι γλιτώνουμε απίστευτο χρόνο render και exporting και τρέχουμε τα project ταχύτατα και αποδοτικότερα!

Μείνετε Συντονισμένοι

Ανεβάστε το δημιουργικό σας επίπεδο κατακόρυφα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr! Γίνετε και εσείς σήμερα Premium και μάθετε μοναδικές τεχνικές σε δεκάδες προγράμματα, μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ