Ξημερώματα Τρίτης 20 Απριλίου 2010,  3 παρά είκοσι για την ακρίβεια και εδώ είμαι μαζί σας πριν κοιμηθώ γιατί υπάρχει πάντα το πρωϊνό ξύπνημα!! Απόψε σας έχω ένα τόσο υπέροχο και συγχρόνως απλό μάθημα που δεν θα μπορούσα να σας το στερήσω άλλο...! Στο σημερινό μας μάθημα θα μαθουμε πως να μετατρέπουμε ένα πορτραίτο σε μια φιγούρα γραμμάτων. Με πολύ λίγες και απλές κινήσεις θα δείτε την μεταμόρφωση των φωτογραφιών σας. Μερικές φορές το απλό είναι και τόσο όμορφο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τάσο "The Philosopher" γιατί είναι πρώτος μαθητής μου που κάναμε το μάθημα απο κοντά και φυσικά την Μάρθα (μου), που χρησιμοποίησα την όμορφη αυτή φωτογραφία της.

Συγχρόνως και επειδή το teachme.gr κλείνει σε λίγες μέρες 1 χρόνο ζωής, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη, τα μπράβο, και φυσικά την δική σας πρόοδο στα δημιουργικά προγράμματα της Adobe και όχι μόνο. Γι'αυτον τον λόγο άλλωστε ξεκίνησα αυτό το site.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Iwannis και την καταπληκτική δουλειά που κάνει ως moderator στο forum!

Σας ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για πρόβλημα στον ήχο, το μικρόφωνο μάλλον "τραυματίστηκε" κατα την μετακόμιση και έτσι μάλλον θα αγοράσω καινούριο όταν ο καιρός το επιτρέψει...

Καλό μάθημα :Ρ

[private] [wpdm_package id=187]

http://vimeo.com/11062197[/private