Απόψε, κλασσικά μετά τις 2:45 τα μεσάνυχτα βρήκα χρόνο πριν παω για ύπνο να σας δώσω την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο φοβερό πρόγραμμα Apple GarageBand. Το πρόγραμμα που σίγουρα θα σας κάνει να στρωθείτε στον υπολογιστή σας και να δημιουργήσετε τραγούδια.

Το Apple GarageBand είναι ο μικρός αδερφός του Apple Logic Studio και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπούμε σιγά σιγά στα μαγικά μονοπάτια της μουσικής και της δημιουργίας της.

Το Apple GarageBand δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να εισάγει μουσική μέσα απο κάποιο αληθινό μουσικό όργανο και την δυνατότητα να την επεξεργαστεί ψηφιακά. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα μίνι στούντιο μουσικής. Βέβαια για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν στην κατοχή τους μουσικό όργανο, το Apple GarageBand μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μουσική απλά με clicks & drags.

Μέσα απο δεκάδες χιλιάδες loops για κάθε γούστο γινόμαστε οι μουσικοί που πάντα θέλαμε. Οι επιλογές και οι ρυθμίσεις είναι απεριόριστες και φανταστικές απο εκεί και πέρα. Έτσι σήμερα στο teachme.gr μια νέα κατηγορία δημιουργείται. Η κατηγορία της μουσικής, γιατί δημιουργία δεν είναι μόνο η "γραφιστική" δημιουργία αλλά και η ηχητική.

Κάτι που ίσως μια μέρα να σας κάνει και διάσημους αφού τόσες και τόσες επιτυχημένες ιστορίες ακούμε καθημερινά στο internet απο ανθρώπους που έκαναν το πάθος τους δημιουργία και δεν έχασαν.. Έτσι αν το πάθος σας είναι η κλασσική μουσική, ή η pop, metal, rock, blues, dance, ethnic κτλ. Πιάστε το Apple GarageBand και δείτε αυτό που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Πως και εσείς κρύβετε έναν συνθέτη μέσα σας. Η Apple σας έδωσε όλα τα εργαλεία στα χέρια σας, εσείς απλά βάλτε την φαντασία σας.

Καλό μάθημα :Ρ

[private] [wpdm_package id=188]

https://vimeo.com/11122161

[/private]