Βγάλτε τον Καλλιτέχνη απο μέσα σας!

Το Adobe Photoshop δικαίως έχει αγαπηθεί απο εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο γιατί μπορεί να δημιουργήσει φανταστικά αποτελέσματα χωρίς τον κόπο και τον χρόνο που απαιτεί το κάθε αποτέλεσμα! Έτσι ακόμη και το πιό πολύπλοκο θέμα μέσα απο το Adobe Photoshop, ίσως να χρειάστηκε μερικά λεπτά και να αποτυπωθεί σε απόλυτο βαθμό! Αυτό λοιπόν θα δείξουμε και σήμερα στο μάθημα Επεξεργασίας Φωτογραφίας, πως μπορούμε να γίνουμε Καλλιτέχνης μέσα σε ένα λεπτό!

Χιλιάδες Κουκίδες θα δημιουργήσουν Πορτραίτο

Μέσα απο απλές και βασικές ρυθμίσεις θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι αρκετά πολύπλοκο μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Θα ενώσουμε χιλιάδες κουκίδες με στόχο την δημιουργία ενός πορτραίτου και αυτό θα γίνει άψογα και αποτελεσματικά! Πάντα με χρήση του Adobe Photoshop το οποίο για άλλη μια φορά θα μας εντυπωσιάσει!

Πορτραίτο Κουκίδας στο Adobe Photoshop

Πορτραίτο Κουκίδας στο Adobe Photoshop

Βάζουμε Actions και "Καθαρίσαμε"

Επειδή το συγκεκριμένο εφέ αποτελεί μία ψαρωτική τεχνική, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την φτιάχνουμε ξανά και ξανά απο την αρχή! Έτσι επειδή είμαστε "έξυπνα" παιδιά, θα δημιουργήσουμε ένα Action το οποίο θα κάνει όλη την δουλειά απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Έτσι απλά γίναμε και πάλι μάγκες και θα εντυπωσιάσουμε με την δημιουργία αλλά και με την ταχύτητα μας!

Μείνετε Συντονισμένοι για την Απόλυτη Μάθηση!

Στο teachme.gr μαθαίνουμε τα καλύτερα και πιο δημιουργικά κόλπα με στόχο την απόλυτη εκμάθηση σε κάθε θεματική ενότητα και πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αγαπάτε! Μπείτε στην Premium πλευρά του κορυφαίου Ελληνικού site με Video Μαθήματα και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Δείτε εδώ τις πληροφορίες της Premium Συνδρομής και ξεκινήστε σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ