Τελευταίο Βασικό Μάθημα στο MS PowerPoint!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και ολοκληρώνουμε τον Κύκλο Βασικής Εκμάθησης για το Microsoft Office PowerPoint 2007, μέσα απο τον οποίο ξεκινήσαμε απο το μηδέν και πλέον είμαστε σε ένα πολύ καλό βασικό επίπεδο για να δημιουργήσουμε τις δικές μοναδικές προβολές και παρουσιάσεις

Εξερεύνηση των Πρόσθετων!

Στο τελευταίο μάθημα φυσικά θα μάθουμε για άλλη μια φορά εντυπωσιακά πράγματα, με στόχο πάντα να γίνουμε καλύτερη σε ένα απο τα κορυφαία και πιό σημαντικά προγράμματα της Αγοράς! Έτσι σήμερα θα ανακαλύψουμε τα πρόσθετα. Μέσα απο τα "add-ons" θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του προγράμματος και να πετύχουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε χωρίς εκείνα.

Μορφοποίηση Κειμένου και Γραφικών

Και επειδή MS PowerPoint σημαίνει προβολή και παρουσιάσεις, έτσι θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερη και ταχύτατη μορφοποίηση κειμένου αλλά και γραφικών μέσα απο γρήγορες ρυθμίσεις και προβολές! Επίσης θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να κάνουμε σωστή και άμεση εισαγωγή σχημάτων.

Η Απόλυτη Multimedia Εμπειρία

Τέλος έχοντας ολοκληρώσει τις σελίδες της παρουσίασης μας, αυτό που λείπει είναι η μουσική, τα ηχητικά εφέ και φυσικά η κίνηση των γραφικών και σελίδων! Έτσι μέσα απο το πάνελ 'Κινήσεις" θα ανακαλύψουμε πόσο εύκολα διαδικασία μπορεί να γίνει η κίνηση των γραφικών μας!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ στο teachme.gr και εγώ προσωπικά θα σας δείξω όλους τους τρόπους σε δεκάδες προγράμματα για να πετύχετε σήμερα αυτό που επιθυμείτε και να κάνετε Επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

[wpdm_package id=557]

[/private]