Τυπογραφία σε "Κίνηση" για μαγικά video clips!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και το μάθημα για το video & animation είναι εδώ όπου θα ανακαλύψουμε για άλλη μια φορά μοναδικά και χρήσιμα πράγματα στο Adobe After Effects! Πιό συγκεκριμένα, θα ξεκινήσω έναν κύκλο βασικής εκμάθησης της τεχνικής "Kinetic Typography" της τεχνικής που έχει μπει για τα καλά πλέον στα μοντέρνα video clips και αποτελεί ένα απαραίτητο όπλο για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του video animator!

Απο την Αρχή μέχρι την Ολοκλήρωση

Μαζί θα ξεκινήσουμε και θα δούμε βήμα βήμα τι πρέπει να προσέξετε, που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία και ποιές ρυθμίσεις χρειάζεται το κάθε animation για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό Kinetic Typography video clip!

Απο τα πιό βασικά μέχρι και τα πιό προχωρημένα θα μάθουμε τα πάντα για άλλη μία φορά στο teachme.gr!

Παραδείγματα Kinetic Typography video clip

Κάντε το δικό σας αίτημα στην σελίδα του teachme.gr στο fb

Το συγκεκριμένο μάθημα-κύκλος, δημιουργήθηκε έπειτα απο αιτήματα μαθητών στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook! Μπείτε και εσείς στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο fb και γράψτε την δική σας επιθυμία! Κάντε κλικ εδώ μετάβαση στην επίσημη σελίδα μας!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα από την Βασική Εκμάθηση του Kinetic Typography, την οποία θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]