Στο σημερινό μας μάθημα για το Adobe Illustrator, το οποίο αποτελεί το "Εβδομαδιαίο Γραφιστικό μάθημα" στο teachme.gr, θα σας δείξω έναν πολύ εύκολο και δυνατό κόλπο για να δημιουργήσετε τα δικά σας Πολύπλοκα και Καλλιτεχνικά Πορτραίτα μέσα απο το Adobe Illustrator!

Καλλιτεχνία και Vector Δημιουργία

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα σας δείξω πως μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε Vector Δημιουργήματα τα οποία πραγματικά θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας και θα σας κατοχυρώσουν σαν Adobe Illustrator Expert! Μόνο που όπως θα δείτε, η συγκεκριμένη διαδικασία θα μας πάρει ελάχιστα λεπτά, έτσι θα εντυπωσιάσετε χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε!

Κατάλληλο για Εκτύπωση σε Γιγαντιαίες Διαστάσεις

Με το συγκεκριμένο κόλπο που θα σας δείξω στο σημερινό μάθημα Adobe Illustrator, θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορείτε να πάρετε μια μικρή φωτογραφία και να την μεγαλώσετε σε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαστάσεις χωρίς το παραμικρό "πιξελιάρισμα"!

Το τελικό Αποτέλεσμα και εικόνες μέσα απο το μάθημα:

artistic-poster-teachme-gr

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]