3 Μοντέλα για το Cinema 4D & το 3DS Max Εντελώς Δωρεάν!

Καλημέρα αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του teachme.gr! Σήμερα Τρίτη είμαι για μια ακόμη ημέρα μαζί σας για να σας δώσω ένα πολύ ενδιαφέρον set με 3 μοντέλα για το Maxon Cinema 4D αλλά και το 3DS Max, εντελώς Δωρεάν για τα Premium Μέλη!Συγκεκριμένα θα αποκτήσετε άμεσα και χωρίς χρέωση ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα και ένα κάθισμα αγωνιστικού αυτοκινήτου!

Δείγμα των αρχείων

Δείτε παρακάτω ένα μικρό δείγμα φωτογραφίας των 3d αρχείων που θα κατεβάσετε Δωρεάν!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία άμεσα και δωρεάν!

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε τα αρχεία θα πρέπει να κάνετε πρώτα μια εγγραφή στο Tubro Squid. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα αρχεία στον υπολογιστή σας!

Για να μεταφερθείτε στην σελίδα με το αγωνιστικό κάθισμα αυτοκινήτου, κάντε κλικ εδώ.

Για να μεταφερθείτε στην σελίδα με το αυτοκίνητο, κάντε κλικ εδώ.

Για να μεταφερθείτε στην σελίδα με την μοτοσυκλέτα, κάντε κλικ εδώ.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!