Δωρεάν Mac Book Pro

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δεύτερα σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους! Τα Apple Mac Book αποτελούν τον "διακαή πόθο" όλων των Γραφιστών και Φωτογράφων! Σήμερα στο teachme.gr θα σας δώσω την ευκαιρία σε όλα τα Premium Μέλη, να αποκτήσετε όχι ένα αλλά τέσσερα Apple Mac Book Pro εντελώς Δωρεάν και να εξοπλίσετε τουλάχιστον τα Project σας με το διαμάντι της Apple και μέχρι να αποκτήσετε το πραγματικό!

Όταν η έμπνευση "στερεύει" έρχεται το teachme.gr!

Χρόνια τώρα το teachme.gr σας δίνει λύσεις για κάθε δημιουργικό σας αδιέξοδο μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα του. Πλέον όλα τα Premium μέλη, πέρα απο τα μοναδικά μαθήματα έχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν μοναδικά αρχεία τα οποία εκτός του ότι τα λαμβάνετε δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, θα σας δώσουν άμεσες δημιουργικές λύσεις και αστείρευτη έμπνευση!

Σήμερα θα δώσω σε όλα τα Premium Μέλη 4 εκδόσεις του Apple Mac Book Pro για να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε Project σας. Πρόκειται για αρχεία PNG, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν "διάφανο" φόντο και έτσι μπορούν να μπουν με ευκολία σε κάθε σας δημιούργημα!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Δείγματα των Apple Mac Book Pro

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία άμεσα και δωρεάν!
Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για να κατεβάσετε το Πρώτο Mac Book Pro (Leopard) θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κάνετε κλικ στο "Download File" που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του πρώτου φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το Δεύτερο Mac Book Pro (Mountain Lion) θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κάνετε κλικ στο "Download File" που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του πρώτου φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το Τρίτο Mac Book Pro (Windows 7) θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κάνετε κλικ στο "Download File" που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του πρώτου φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το Τέταρτο Mac Book Pro (Lion) θα πρέπει να μεταφερθείτε στο deviantart.com και να κάνετε κλικ στο "Download File" που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα του πρώτου φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα! Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]