Ένα μοναδικός Συνδυασμός

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και έχουμε το μάθημα για το Web Design όπου θα ανοίξω την πόρτα σε ένα πολύ "καυτό" θέμα, την σύνδεση wordpress & dreamweaver! Ένα θέμα που συνεχώς με ρωτάτε και ήρθε η εποχή να ξεκινήσουμε να ανακαλύπτουμε!

Σύνδεση wordpress & dreamweaver

Το σημερινό μάθημα θα λύσει μία απορία που έχουν πολλά απο τα παιδιά εδώ στο teachme.gr αλλά συγχρόνως θα αποτελέσει την εισαγωγή στην επεξεργασία (και στην συνέχεια στην δημιουργία) ενός WordPress Theme μέσα απο το Adobe Dreamweaver.Το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ένα απο τα πιό πολύ αναμενόμενα θέματα και θα το δούμε αναλυτικότατα στα μαθήματα Web Design για το 2014!

Μία δυνατή Σύνδεση σήμερα στο teachme.gr!

Σύνδεση wordpress & dreamweaver

Σύνδεση wordpress & dreamweaver

Σήμερα θα ανακαλύψουμε την σύνδεση wordpress & dreamweaver, θα ξεκινήσουμε την σύνδεση του WordPress τοπικά στον Η/Υ μας με χρήση του Xampp και στην συνέχεια θα πετύχουμε την άμεση σύνδεση του κορυφαίου CMS με το κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας Web στοιχείων και εφαρμογών, το Adobe Dreamweaver!

Μείνετε συντονισμένοι

Online μαθητές απο όλο τον Κόσμο, μαθαίνουν καθημερινά τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά και κάνουν το όνειρο τους επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium, πείτε "αντίο" στην Κρίση και το κυριότερο, κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Ξεκινήστε τώρα! (Δειτε εδώ πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ