Η φωτογραφία σας, άμεσα Παζλ

Εφέ Παζλ Adobe inDesign

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες τις φίλες και φυσικά σε όλους τους φίλους του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και με "γεμάτες μπαταρίες" θα ξεκινήσουμε και αυτή την εβδομάδα με τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Στο σημερινό μας μάθημα Γραφιστικής, επιστρέφουμε στο inDesign, όπου ήρθε η στιγμή να δούμε πιό "ζεστά" το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας εντύπων! Σήμερα θα δούμε ένα μικρό δείγμα της δυναμής του! Θα δημιουργήσουμε ένα "παζλ" μέσα απο μία απλή φωτογραφία!

Το εφέ του Παζλ στο Adobe inDesign

Στο σημερινό μάθημα indesign θα σας δείξω μία πανεύκολη τεχνική και δημιουργία, η οποία θα μας κούραζε αρκετά στο photoshop, αλλά μέσα απο το Adobe InDesign είναι πραγματικά ένα "παιχνιδάκι"!

Με μία τεχνική "ολίγων λεπτών" θα δούμε πως κάθε πρόγραμμα είναι κατάλληλο στον τομέα του, έτσι και μέσα απο το σημερινό μάθημα indesign, θα αρχίσουμε να καταννοούμε ότι: α) το photoshop δεν είναι για όλα τα πράγματα και β) το indesign είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας έντυπων δημιουργιών!

Δυνατή Συνέχεια

Εφέ Παζλ Adobe inDesign

Με το σημερινό μάθημα indesign "εγκαινιάζω" μία νέα εποχή στο κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας εντύπων στο teachme.gr! Απο εδώ και στο εξής θα βλέπουμε πολλά περισσότερα μαθήματα για το Adobe inDesign και σύντομα θα δούμε και τον πρώτο ολοκληρωμένο κύκλο ιδιαιτέρων μαθημάτων Βασικής εκμάθησης του Adobe inDesign στο eshop του teachme.gr!

Μείνετε συντονισμένοι

Το teachme.gr ήταν, είναι και θα είναι το σημείο εκμάθησης όλων των δημιουργικών προγράμματων! Μην χάνετε καθόλου δημιουργικό χρόνο, ελάτε στο teachme.gr και εκτός απο το σημερινό μάθημα indesign, ανακαλύψτε χίλια και πλέον μαθήματα σε δεκάδες δημιουργικούς τομείς! Ξεκινήστε και εσείς σήμερα σαν Premium μέλος και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος