Καινούριο Adobe Photoshop Μάθημα!

Σήμερα είναι Παρασκευή και όπως γνωρίζετε έχουμε μάθημα Adobe Photoshop! Στο σημερινό μας μάθημα στο Adobe Photoshop θα δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο "Photo Manipulation" μέσα απο το οποίο θα συνδυάσουμε πολλές και διαφορετικές φωτογραφίες με στόχο πάντα το ιδιαίτερο αποτέλεσμα!

Στο Νησί με κάθε κόστος!

"Water by all Means" ονομάζεται το σημερινό μου Photo Manipulaton και θέλω να δείξω την θέληση που έχει κάποιος για να πάει διακοπές σε νησί ακόμη και αν δεν έχει κλείσει εισιτήριο με κάποιο πλοίο της γραμμής! Έτσι θα εξοπλίσουμε ένα αυτοκίνητο 2 δύτες και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στο νησί χωρίς να υπολογίζουμε τίποτα άλλο!

Μάθημα 62 λεπτών!

Σε ένα άκρως χορταστικό μάθημα θα δείτε πολλές και διάφορες τεχνικές δημιουργίας οι οποίες θα σας δείξουν τον τρόπο δημιουργίας όχι μόνο του συγκεκριμένου Photo Manipulation αλλά θα σας δείξουν τον δρόμο για να δημιουργείτε πρακτικά ότι σας έρθει στο μυαλό! Θα χρησιμοποιήσουμε αρκετά τα Layer Masks του Photoshop, τα Blends και φυσικά ιδιαίτερα φίλτρα για να πετύχουμε την όσο το δυνατόν σωστή μίξη των φωτογραφιών με στόχο ένα άρτιο αποτέλεσμα!

Water By All Means Photo Manipulation

Water By All Means Photo Manipulation

Water By All Means Photo Manipulation

Συντονιστείτε για ένα Καυτό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ αλλά το teachme.gr  δεν σταματά ποτέ τα μαθήματα του! Έτσι μπείτε και εσείς στην παρέα των Premium μελών και μάθετε απο το σπίτι, το αυτοκίνητο ή και την παραλία, τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά μέσω HD Video! Εκπαιδευτείτε σήμερα και μάθετε αυτό που αγαπάτε! Γίνετε και εσείς Premium! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος