Κλήρωση Φωτογραφικών φακών!!!

Σήμερα βρήκα μια υπέροχη Κλήρωση μέσα απο την οποίο εαν είστε τυχερός ή τυχερή, θα αποκτήσετε σε λίγες ημέρες έναν υπέροχο φακό 50mm 1.4f για Nikon ή Cannon και έτσι να μπείτε για τα καλά στον Κόσμο της Φωτογραφίας! Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ένας φακός 50mm και φυσικά όλοι θέλουμε να αποκτούμε φακούς με το εκπληκτικό άνοιγμα διαφράγματος 1.4f!!!Πως θα μπείτε στην Κλήρωση

Για να μπεί κάποιος στην Κλήρωση θα πρέπει απαραίτητα να έχει λογαριασμό στο facebook. Απο εκεί και πέρα, εφόσον έχετε λογαριασμό στο facebook, θα πρέπει να κάνετε κλικ στον παρακάτω Σύνδεσμο και απλά να κάνετε "Like" στην σελίδα του Διαγωνισμού! Στην συνέχεια θα βγεί μια φόρμα στην οποία θα εισάγετε το email σας απλά για ενημερωσή σας σε περίπτωση νίκης και αυτό είναι όλο!

 Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην σελίδα της Κλήρωσης!

Περισσότερες Συμμετοχές = Πιό κοντά στο όνειρο!

Κάνοντας Share την Κλήρωση στους φίλους σας μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες συμμετοχές και πρακτικά περισσότερες πιθανότητες νίκης! Οπότε μην κρύβετε πράγματα απο τους φίλους σας, ειδικά αν μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι μέσα απο το Sharing!

Πότε λήγει η Κλήρωση

Η Κλήρωση λήγει την Τετάρτη 31η Ιουλίου 2013, ο νικητής/τρια θα επιλεχθεί έπειτα απο Κλήρωση και ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email για να δηλώσει την διευθυνσή του στην εταιρεία που οργανώνει την κλήρωση για να του στείλουν ταχυδρομικώς τον φακό που θα επιλέξει (Nikon ή Canon).

Ποιός έχει δικαίωμα Συμμετοχής

Μπορεί ο καθένας να μπει στην κλήρωση των δώρων, αρκεί να έχει όπως είπαμε λογαριασμό στο facebook! Το δώρο θα σταλθεί στον νικήτη σε οποιαδήποτε χώρα και αν βρίσκεται!

Σεβασμός στα Προσωπικά σας Δεδομένα

Η εφαρμογή της Κλήρωσης σέβεται τα δεδομένα σας και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς, το email σας θα το χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση που είστε ο τυχερός ή η τυχερή της κλήρωσης, οπότε μπείτε σήμερα και κάντε μια ευχή!

Καλή επιτυχία!

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην σελίδα του Διαγωνισμού!