Επεξεργασία Χρώματος στο Photoshop

Το Επαγγελματικό "Sepia"

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα για το Adobe Photoshop! Σήμερα θα ξεκινήσω έναν μίνι κύκλο μαθημάτων με θέμα την επαγγελματική επεξεργασία χρώματος και την δημιουργία χρωματικών εφέ τα οποία τα βλέπετε γύρω σας και πάντα θέλατε να τα πετύχετε στον ίδιο βαθμό! Απο εδώ και στο εξής θα σας δείξω όλα τα κόλπα!

Μάθημα Photoshop

Το εφέ του "Sepia" είναι ένα σημαντικό εφέ για τις φωτογραφίες γάμου ή και γενικότερα. Αυτό το εφέ 2 χρωμάτων το οποίο κάνει την φωτογραφία μας να είναι πιό κλασσική απο μία έγχρωμη φωτογραφία και πολύ πιο εντυπωσιακή απο μία τυπική "ασπρόμαυρη" μπορεί να μοιάζει απλό και αυτό γιατί το να πλησιάσει κάποιος το "Sepia" ύφος στο Photoshop είναι κάτι σχετικά απλό, το να πετύχει όμως ακριβώς το ύφος που βλέπουμε στα περιοδικά απαιτεί λίγες περισσότερες γνώσεις τις οποίες και θα αναλύσουμε σε αυτό το μάθημα photoshop!

Δείγματα μέσα απο την σημερινή τεχνική

Μείνετε Συντονισμένοι

Καθημερινά ψάχνω για εσάς τις καλύτερες δημιουργικές λύσεις για να πετύχετε σαν επαγγελματίας ή για να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα θα καταφέρετε και εσείς να ξεφύγετε απο τον ανταγωνισμό και αυτό θα γίνει τόσο απλά και φυσικά απολύτως στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος