Μοναδικά HD Video για άμεσο κατέβασμα!

Δωρεάν HD Video 8

Για άλλη μία Πέμπτη έχω να σας δώσω δύο εντυπωσιακά και πανάκριβα δωρεάν βίντεο αρχεία τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα και και θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε άμεσα και χωρίς κόστος αν πράξετε άμεσα!

Δωρεάν video Αρχεία για ειδικές περιπτώσεις

Δωρεάν HD Video 8

Τα σημερινά δωρεάν βίντεο αρχεία αλλά και τα υπόλοιπα που έχετε προλάβει να κατεβάσετε Δωρεάν μέσα απο τις σελίδες του teachme.gr, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα κατάλληλα video clip σας, ανάλογα με το project που ετοιμάζετε! Τα Video είναι σε High Definition ποιότητα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα λάβετε την ανώτερη ποιότητα που υπάρχει και θα την χρησιμοποιήσετε εντελώς Δωρεάν αν προλάβετε την προσφορά!

Τι θα λάβετε σήμερα

Σήμερα θα μπορέσουν όλα τα μέλη του teachme.gr (Δωρεάν & Premium) να κατεβάσουν 2 πολύ όμορφα αλλά και χρήσιμα δωρεάν βίντεο. 2 μοναδικά video με θέμα την "Άνοιξη" και τα οποία σίγουρα θα σας βοηθήσουν να εκτοξεύσετε τα video project σας με ποιοτικό και εννοείται δωρεάν video footage, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα σας κόστιζε αρκετα!

Πως θα κατεβάσετε τα δωρεάν αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Τα αρχεία που παρουσιάζω σήμερα, αποτελούν μία προσφορά της εταιρείας Revostock και Pond5.com και εδώ στο teachme.gr θα βρείτε μόνο τους σύνδεσμους για να μεταφερθείτε στις αντίστοιχες σελίδες των παραπάνω site όπου αν είστε γρήγοροι, θα τα κατεβάσετε δωρεάν αλλιώς θα τα αγοράσετε σε πολύ καλή τιμή!

Για το αρχείο του πρώτου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pond5. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.

Για το αρχείο του δεύτερου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Revostock. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.