Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και ένα τέλειο μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας είναι εδώ, για να κάνει τις φωτογραφίες μας ελαφρώς πιο "πολιτικοποιημένες" και σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακές!

The Hope Poster

Οι αμερικάνοι σίγουρα είναι πρώτοι στον Τομέα της Παρουσίασης, έτσι δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν παράδειγμα οι γραφιστικές τους δημιουργίες. Οπότε, σήμερα θα δούμε την αφίσα της πρώτης προεδρικής υποψηφιότητας του Barack Obama, με το μήνυμα "Hope". Ένα κατα τα άλλα πολύ όμορφο γραφιστικό αποτέλεσμα το οποίο σκεφτόμουν να το αποτυπώσω και εγώ σε κάποιον δικό μας πολιτικό, αλλά δεν βρήκα κάποιον αντίστοιχο βελινεκούς...

Ο "καβαλιέρε" άξιος αντιπρόσωπος!

Έτσι πήγα μια βόλτα στην γείτονα Ιταλία και βρήκα τον ένα και μοναδικό Silvio Berlusconi! Πραγματικά ο μοναδικός πολιτικός-γίγαντας (και καλά!) που μπορεί να "σταθεί" δίπλα στο μεγαθήριο των ΗΠΑ (πάλι και καλά!).

Έτσι με την χρήση της φωτογραφίας του "καβαλιέρε" θα αναδημιουργήσουμε την αφίσα "Hope" του Μπαράκ Ομπάμα και μέσα σε λίγα λεπτα (Με την βοήθεια του Adobe Illustrator και κυρίως του Adobe Photoshop), θα έχουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστούμε τα "σαϊνια" των δημιουργικών γραφείων της Αμερικής.

Γίνετε επαγγελματίες με λίγα cent καθημερινά!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια Premium Συνδρομή (μόλις με 9.99 ευρώ τον μήνα!) και άμεσα θα μάθετε εκατοντάδες δημιουργικά κόλπα και ποιός ξέρει, ίσως την επόμενη αφίσα του Αμερικανού Προέδρου, να την δημιουργήσετε εσείς!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]