Δωρεάν Περιοδικό Φωτογραφίας

Περιοδικό Φωτογραφίας

Πριν μερικές ημέρες ένα απο τα πιό ενεργά μέλη του teachme.gr, ο Χρήστος (christosk89) μου έστειλε ένα μήνυμα και με ενημέρωσε για την ύπαρξη ενός πολύ καλού φωτογραφικού περιοδικού το οποίο όπως διαπίστωσα και ο ίδιος είναι πολύ ενδιαφέρον, με ιδιαίτερα θέματα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Και το όνομα του είναι:

Αναφέρομαι φυσικά στο ηλεκτρονικό περιοδικό φωτογραφίας f11 το οποίο είναι ένα απο τα καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ περιοδικά φωτογραφίας, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου (δηλαδή να γυρίζετε τις σελίδες με ένα κλικ). Επίσης για τους "ρομαντικούς" των downloads, υπάρχει και έκδοση PDF για να το "κατεβάζετε" στον υπολογιστή σας!

Μεγάλη ποικιλία και θεματολογία

Το συγκεκριμένο περιοδικό είναι πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή ενημέρωσης και εμπλουτισμό γνώσεων αφού μέσα απο 11 μηνιαία περιοδικά κάθε χρόνο, θα έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε συνεντέυξεις, να βλέπετε τεχνικές (αν δεν τις έχετε δεί ήδη στο teachme.gr!), να ενημερώνεστε για νέο εξοπλισμό και πολλά άλλα!

Δώρο εκτυπωτής!

Επίσης για όσους κάνουν εγγραφή στο Newsletter (στις ενημερώσεις με email) θα μπουν αυτομάτως σε μια κλήρωση για έναν καταπληκτικό Φωτογραφικό Εκτυπωτή, τον Epson Artisan 1430!

Μόνο για αγγλομαθείς...

Βέβαια υπάρχει το θέμα της γλώσσας, καθώς το f11 είναι ένα περιοδικό γραμμένο στα Αγγλικά αλλά εφόσον δεν έχετε γνώσεις αγγλικών θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε ένα ταχύρυθμο φροντιστήριο και να μάθετε άμεσα Αγγλικά, καθώς ο πλούτος της γνώσης που "χάνετε" καθημερινά στο internet λόγω της μη γνώσης αγγικών, πραγματικά ισοδυναμεί με αμαρτία!

Καλή σας ανάγνωση λοιπόν, η εκπαίδευση ποτέ δεν σταματά και μην ξεχνάτε πως εδώ στο teachme.gr, πέρα απο την καθημερινή σας δυναμική εκπαίδευση, προσπαθώ πάντα να βρω το καλύτερο για εσάς για το επαγγελμά σας!

Να'στε καλά!

ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ Χρήστο!