Μία ιστορική στιγμή

Δεν έχει σημασία εαν πιστεύει κάποιος στην δυναμική ενός δημοψηφίσματος, ωστόσο την τελευταία φορά που υπήρξε δημοψήφισμα εγώ προσωπικά ήμουν αγέννητος. Αυτό από μόνο του κάνει την στιγμή "ιστορική" και ενδεχομένως να αλλάξει πολλά ή και τίποτα στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος.

Το Μεγάλο Δημοψήφισμα στο Adobe Photoshop

Από την δική μου πλευρά προσπάθησα όλη την εβδομάδα να σας παρουσιάσω ξεχωριστά μαθήματα χωρίς να μπλεχτώ στα πολιτικά θέματα και συζητήσεις-υστερίες σχεδόν όλων των ανθρώπων. Όπως καταλαβαίνετε όμως η Παρασκευή και το αγαπημένο μου Photoshop είναι μία άλλη ιστορία! Μέσα από το Adobe Photoshop είχαμε κατά καιρούς "καυτηριάσει" την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και αυτό θα κάνουμε και σήμερα με θέμα το επερχόμενο Δημοψήφισμα και μέσα από ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μάθημα για όλους!

Το Μεγάλο Δημοψήφισμα στο Adobe Photoshop

Το Μεγάλο Δημοψήφισμα στο Adobe Photoshop

Μετά την Κυριακή Έρχεται η Δευτέρα

Αποψή μου είναι άσχετα με το ναι ή το όχι που θα ψηφίσετε, την επομένη του Δημοψηφίσματος θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κοιτάξουμε το συνολικό καλό πέρα από "πρέπει" και συμφέροντα. Η συγκεκεριμένη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια (αν και είχε αρχίσει δειλά δειλά από τα τέλη του 2008), έχει καταδικάσει ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων να ζουν ούτε με τα ελάχιστα, να επικρατεί η απόγνωση, η δυστυχία και το αδιέξοδο.

Αυτά πρέπει να σταματήσουν είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο σιγά σιγά και η ομόνοια μεταξύ μας είναι το πρώτο βήμα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος