Ένας πολύ σημαντικός κύκλος μαθημάτων Photoshop

Σήμερα ξεκινώ την δημιουργία ενός κύκλου μαθημάτων στο Adobe Photoshop ο οποίος θα σας εκπαιδεύσει σωστά και κατάλληλα για να πετυχαίνετε από εδώ και στο εξής σωστά και απόλυτα Photo Manipulations! Ο συγκεκριμένος κύκλος μετά την λήξη του θα μετατραπεί σε ιδιαίτερο πακέτο μαθημάτων, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα μπορέσετε να μάθετε πολύ σημαντικές τεχνικές μόνο με την Premium Συνδρομή σας!

Πετυχαίνοντας Σωστά Photo Manipulations

Με τον όρο Photo Manipulations εννοούμε την προχωρημένη επεξεργασία εικόνας. Σίγουρα έχετε δει μερικά φανταστικά "φωτο-κολάζ" τα οποία πάντα σας ψαρώνουν και πάντα ψάχνετε τον τρόπο αναδημιουργίας τους. Σκοπός του συγκεκριμένου κύκλου μαθημάτων που ξεκινώ σήμερα, δεν είναι να σας δώσει "μασημένη" τροφή και να σας μάθει "παπαγαλία" ένα ή και περισσότερα κόλπα. Αυτά θα τα βρείτε αλλού αλλά όχι εδώ.

Στο teachme.gr προσπαθώ συνεχώς να σας δίνω πολύτιμα εφόδια τα οποία θα απογειώσουν τις γνώσεις σας και κυρίως θα σας κάνουν να σκέφτεστε δημιουργικά. Γι'αυτο το λόγο ο κύκλος μαθημάτων "Πετυχαίνοντας Σωστά Photo Manipulations" θα επικεντρωθεί στο πιο αγαπημένο σας θέμα (τα photo manipulations) και μέσα από εκεί θα σας δώσω πολύ σημαντικά εφόδια για να μάθετε επιτέλους να δημιουργείτε και όχι να "αναδημιουργείτε".

Μάθημα Πρώτο - Γραμμές Προοπτικής & ο Σωστός Ορίζοντας

Στο πρώτο μάθημα θα δούμε πως θα καταφέρουμε να δαμάσουμε την προοπτική σε μια φωτογραφία και πως θα βρούμε τον σωστό της ορίζοντα. Η εύρεση της σωστής προοπτικής και η τοποθέτηση στον σωστό ορίζοντα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα Photo Manipulation καθώς θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ενα Project σε σωστές και ρεαλιστικές βάσεις.

Στο συγκεκριμένο θέμα θα παραμείνουμε και στα επόμενα μαθήματα για να το δαμάσουμε 100%.

Ο απόλυτος προορισμός γνώσης & δημιουργίας!

Εδώ στο teachme.gr είμαι εδώ καθημερινά δίπλα σας για να σας δώσω τις απαραίτητες δημιουργικές βάσεις και να προχωρήσω την γνώση σας σε άλλο επίπεδο. Μέσα από χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά θα σας αποδείξω ότι το teachme.gr είναι ο απόλυτος προορισμός γνώσης & δημιουργίας! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος