Η Δημιουργία Γραφικών πιό εύκολη από ποτέ!

Πολύπλοκο Κυκλικο Γραφικό στο Adobe Illustrator

Η σημερινή τεχνολογία μας επιτρέπει να δημιουργούμε φανταστικά γραφικά χωρίς κόπο και ιδιαίτερα προσπάθεια. Αρκεί φυσικά να έχουμε την απαραίτητη γνώση των προγραμμάτων τα οποία θα μας βοηθήσουν σε μία ολοκληρωμένη δημιουργία!

Πολύπλοκο Κυκλικο Γραφικό στο Adobe Illustrator

Στο σημερινό πρώτο μάθημα της εβδομάδος με θέμα την Γραφιστική, θα σας δείξω πως θα φτιάξετε ένα Πολύπλοκο Κυκλικο Γραφικό στο Adobe Illustrator. Ένα πολύ όμορφο μάθημα στο Illustrator το οποίο θα σας γεμίσει με ιδέες και θα σας δείξει πως θα μπορέσετε να διασπάσετε ένα κύκλο και να τον μετατρέψετε σε ένα “σταυροδρόμι” ενός γραφικού!

Κατεβάστε δωρεάν τα εικονίδια του μαθήματος από το freebies.gr

Στο σημερινό μάθημα Γραφιστικής θα χρησιμοποιήσω εκτός από την έμπνευση μου και ένα σετ με 54 δωρεάν εικονίδια τα οποία θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε άμεσα από το freebies.gr χωρίς καμία χρέωση! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο freebies.gr και να κατεβάσετε τα δωρεάν εικονίδια!

Συνδεθείτε με το freebies.gr για να μην χάνετε καθημερινά δωρεάν “καλούδια”!!!

Το teachme.gr είναι ο δικός σας δημιουργικός προορισμός!

Το teachme.gr από το 2009 μέχρι και σήμερα συνεχίζει δυναμικά να σας προσφέρει κορυφαίες δημιουργικές υπηρεσίες τις οποίες δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά θα καταφέρετε να μάθετε τα προγράμματα που αγαπάτε και να κάνετε την καριέρα που πάντα είχατε όνειρο!

Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium, κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος