Γιατί σημασία έχει ο προορισμός και όχι το ταξίδι!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και η ημέρα είναι “γεμάτη” Adobe Photoshop! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα αντιστρέψουμε το γνωστό ρητό “Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός” και θα πάρουμε μαζί μας στη βαλίτσα τον αγαπημένο μας προορισμό! Ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα το οποίο είδα να “παίζει” στο αεροδρόμιο της Αθήνας κατά την επισκεψή μου στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα.

Οι διακοπές στη βαλίτσα μας στο Photoshop

Για το Adobe Photoshop δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα (τα έχουμε δει όλα έτσι και αλλιώς), για ακόμη μία φορά θα συνδυάσουμε γνωστές τεχνικές με έναν έξυπνο τρόπο για να πάρουμε ένα ξεχωριστό, ρομαντικό και έξυπνο αποτέλεσμα με 3D ύφος! Οι διακοπές στη βαλίτσα μας στο Photoshop θα σας επιτρέψουν να χορέσετε στην βαλίτσα σας όσα σας απαγορεύουν οι αεροπορικές εταιρείες (τέρμα πιά στα 23 κιλά ανα επιβάτη, χαχα!). Ένα υπέροχο μάθημα photoshop και μία ξεχωριστή ιδέα η οποία θα σας δώσει πολλά δημιουργικά ερεθίσματα!

Συντονιστείτε στο καλύτερο σημείο, στο teachme.gr!

Το teachme.gr για 6 συνεχή χρόνια βρίσκεται κοντά σας και σας δίνει γνώσεις απόλυτης δημιουργίας χωρίς διακοπές! Μέσα από χιλιάδες Premium μαθήματα θα καταφέρετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό αυτό που σας ενδιαφέρει και θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας! Όλα αυτά μέσα από μαθήματα στα Ελληνικά, με το ελάχιστο κόστος και φυσικά χωρίς να φύγετε ούτε λεπτό από το γραφείο σας! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος στο teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος