Γιατί δύο βίντεο έχουν περισσότερη "πλάκα" από ένα!

Εισαγωγή παραθύρου στο Premiere

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα θα σας δείξω έναν πολύ απλό και δυνατό παράλληλα τρόπο εισαγωγής βίντεο παραθύρου σε κάποιο βίντεο μας! Ένα ιδιαίτερα μάθημα το οποίο μου ζητήσατε και είμαι εδώ να σας το δείξω!

Εισαγωγή παραθύρου στο Premiere

Σε πολλές των περιπτώσεων έχει χρειαστεί να τοποθετήσουμε ένα video σε στυλ παραθύρου εμπρός από ένα άλλο video. Ξέρω πολύ καλά ότι η Εισαγωγή παραθύρου στο Premiere είναι "παιδική", ωστόσο η τοποθέτηση του παραθύρου σε άλλες διαστάσεις, διαφορετικές από την μορφή του video που θέλουμε να εισάγουμε στο παράθυρο αποτελεί μία πρόκληση για λίγους...

Φανταστείτε να θέλετε να κάνετε τετράγωνο παραθυράκι ένα wide video. Αν το κάνουμε με τον παραδοσιακό τρόπο θα έχει σαν αποτέλεσμα την παραμόρφωση του video μας, κάτι το οποίο με τίποτα δεν επιθυμούμε! Ωστόσο σήμερα θα σας δείξω έναν τρόπο ο οποίος θα σας επιτρέψει να εισάγετε σε τετράγωνα παραθυράκια ακόμη και τα πιο ευρυγώνια video σας! Ότι μορφή και αν είναι το video σας, με το σημερινό κολπάκι που σας δείξω θα καταφέρετε να το "κουμπώσετε" χωρίς απώλειες!

Καλό μάθημα :Ρ