Νέο Σεμινάριο Φωτογραφίας!

Το 2ο Σεμινάριο Φωτογραφίας του teachme.gr σε συνεργασία με το photo-gfx.gr έρχεται την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα! Μετά απο αρκετές συνομιλίες και προσπάθεια για ένα γεγονός μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα, τελικά τα καταφέραμε και θα είμαστε κοντά σας για δεύτερη φορά με ένα φωτογραφικό θέμα το οποίο θα σας συναρπάσει! Διαβάστε παρακάτω τι θα παρακολουθήσετε!

Σεμινάριο Φωτογραφίας

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του πρώτου μας σεμιναρίου φωτογραφίας, έφτασε η στιγμή να ανεβάσουμε τον πήχη! Και όταν λέμε να "ανεβάσουμε τον πήχη" εννοούμε σε όλους τους τομείς! Έτσι σε αυτό το σεμινάριο φωτογραφίας, θα καλύψουμε μοναδικά φωτογραφικά θέματα τα οποία δεν έχουν "αγγιχτεί" ποτέ στο παρελθόν!

Σεμινάριο Φωτογραφίας "Action & Power"

Το 2ο σεμινάριο του teachme.gr & photo-gfx.gr θα φέρει την κωδική ονομασία "Action & Power" και θα καλύψει ένα είδος φωτογραφικών τεχνικών το οποίο ακόμη βρίσκεται σε "εμβρυακό" στάδιο στην Ελλάδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας δείξουμε απλά πράγματα (όσοι ήρθαν στο πρώτο σεμινάριο το κατάλαβαν ότι δεν είμαστε για τα απλά) αλλά θα μπούμε με την μία στο "ζουμί" της υπόθεσης και θα σας δώσουμε φωτογραφικές τεχνικές και λύσεις για να αποκτήσετε μία φωτογραφική ειδικότητα η οποία ακόμη δεν έχει εξελιχθεί στην χώρα μας.

Σεμινάριο Φωτογραφίας "Action & Power" - Κάλυψη Αγώνα Πυγμαχίας

Σεμινάριο Φωτογραφίας "Action & Power" - Κάλυψη Αγώνα Πυγμαχίας

Το Σεμινάριο "Action & Power" θα καλύψει την φωτογράφιση αθλητικών stock στοιχείων, δυναμικών πορτραίτων ανδρών, αγώνα πυγμαχίας ανδρώνδυναμικών πορτραίτων γυναικών, φωτογράφιση Fitness γυναικών & γενικού πορτραίτου μόδας γυναικών! Ναι καλά διαβάσατε, θα δούμε όχι μία, όχι δύο αλλά έξι τεχνικές φωτογραφίας!

Οχτώ ώρες φωτογραφικών τεχνικών

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια οχτώ ώρες, γι'αυτό το λόγο επιλέχθηκε η Κυριακή ως η ημέρα του σεμιναρίου. Μέσα σε αυτές τις οχτώ ώρες θα καλύψουμε απίστευτα πράγματα, από την κάλυψη της θεωρίας και ανάλυση των στοιχείων που θα χρησιμοποιήσουμε, μέχρι και την "δική σας ώρα" στην οποία θα πάρετε την δική μας θέση και θα φωτογραφίσετε τους αθλητές ή το μοντέλο στα γυναικεία αθλητικά πορτραίτα.

Θέλουμε να έχετε μία ξεχωριστή εμπειρία κάλυψης 100% φωτογραφικών γνώσεων χωρίς περιορισμούς, γι'αυτό θα σας επιτρέψουμε να καλύψετε τα πάντα και εννοείται πως θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!

Σεμινάριο Φωτογραφίας "Action & Power"

Σεμινάριο Φωτογραφίας "Action & Power" - Δυναμικά Ανδρικά Πορτραίτα

Φωτογραφικές Τεχνικές για μία ζωή

Μπορεί η κάλυψη του σεμιναρίου να έχει κεντρικό θέμα τις πολεμικές τέχνες και κυρίως την Πυγμαχία, αλλά αυτό είναι απλώς ένα σενάριο το οποίο θα μας επιτρέψει να σηκώσουμε και να στοχεύσουμε με την μηχανή μας.

Οι τεχνικές κατά την διάρκεια των πολεμικών τεχνών αλλά και κατά την διάρκεια των πορτραίτων, θα σας δώσουν πανίσχυρα εφόδια τα οποία θα κρατήσετε ως φωτογραφικές τεχνικές για μία ζωή και θα τα χρησιμοποιήσετε και σε άλλους τομείς της φωτογραφίας!

Με τον τρόπο αυτό θα "λύσουμε" το κουβάρι το οποίο θα ξετυλίξει εκπληκτικές τεχνικές λήψεων, φωτισμού, εξοπλισμού και φυσικά πάντα με τον φιλικό και διασκεδαστικό τρόπο του teachme.gr και του photo-gfx.gr!

Σημαντικές Συνεργασίες

Για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα έξοδα σε σχετικά χαμηλό βαθμό, έπρεπε να ψάξουμε για χορηγούς οι οποίοι θα μας επέτρεπαν να σας δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε χωρίς το κόστος να είναι δυσβάσταχτο. Έτσι καταφέραμε να κρατήσουμε την τιμή εισόδου του σεμιναρίου σε "λογικά πλαίσια" και επιπλέον να σας δώσουμε και άλλα κίνητρα για να μας ακολουθήσετε!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας Pontika Nazarenko, Kiriakopoulos Team #oxipiaponos & Spiritworks για την πολύτιμη βοήθειά τους ως προς την οργάνωση του σεμιναρίου αλλά και την Nikon για την παροχή επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του σεμιναρίου "Action & Power"!

Σεμινάριο Φωτογραφίας "Action & Power"

Σεμινάριο Φωτογραφίας "Action & Power" - Αθλητικά Γυναικεία Πορτραίτα

Είσοδος στο σεμινάριο

Για να μπορέσει να επιτευχθεί ένα τέτοιο σεμινάριο, με κλείσιμο αγωνιστικού χώρου, αθλητών, επαγγελματία μοντέλου, μπουφέ, γραφικής ύλης, μπλουζακίων, δώρων κλήρωσης και πολλών άλλων πραγμάτων, έπρεπε αναγκαστικά να υπάρξει εισιτήριο.

Ένα εισιτήριο όμως ευέλικτό, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα 300άρια και 500άρια που ορίζουν άλλοι σε σεμινάρια, στα οποία και λίγα δείχνουν και τα ίδια και τα ίδια είναι πάντα...

Για να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του κόσμου και να είμαστε κοντά σε λογικά πλαίσια τιμών (σε αυτο βοήθησαν οι χορηγοί μας), δημιουργήσαμε τρία πακέτα εισιτηρίων ανάλογα με τις παροχές κάθε συμμετέχοντα. Έτσι τα πακέτα συμμετοχής που δημιουργήθηκαν είναι τα εξής: Basic (69,99 ευρώ), Medium (99,99 ευρώ) και V.I.P. (149,99 ευρώ).

Ανάλυση Πακέτων Συμμετοχής

Και τα τρία πακέτα θα έχουν 8ωρη πρόσβαση στο σεμιναρίο, ωστόσο όσο ανεβαίνει η τιμή του πακέτου θα αυξάνεται και το σύνολο τον παροχών των συμμετεχόντων. Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά τι θα λάβει ο κάθε συμμετέχοντας ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει

Basic Πακέτο - 69,99 ευρώ

Με το Basic Πακέτο θέλουμε να επιτρέψουμε σε φίλους οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν 8 ώρες ποιοτικής φωτογραφικής εκμάθησης στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν 8ωρη πρόσβαση στο σεμινάριο, χωρίς ωστόσο επιπλέον παροχές σε σχέση με τα άλλα πακέτα (θα δείτε τα άλλα πακέτα παρακάτω για να καταλάβετε).

Αναλυτικές παροχές Basic Πακέτου
 1. Πρόσβαση στο Σεμινάριο "Action & Power"
 2. Ονομαστικό Καρτελάκι Σεμιναρίου
 3. Γραφική Ύλη Σεμιναρίου
 4. Πρόσβαση στον Μπουφέ
 5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Medium Πακέτο - 99,99 ευρώ

Με το Medium Πακέτο θα μπορέσει ο συμμετέχοντας να παρακολουθήσει όλο το σεμινάριο, να λάβει όσα και το Basic Πακέτο αλλά με 2 επιπλέον παροχές. Θα λάβει δωρεάν το ίδιο σεμινάριο με μορφή DVD (κανονικό κόστος 100 ευρώ μόνο για το DVD) με επιπλέον την επεξεργασία φωτογραφίας & θα λάβει και έκπτωση 10% για ένα από τα επόμενα σεμινάρια μας.

Αναλυτικές παροχές Medium Πακέτου
 1. Πρόσβαση στο Σεμινάριο "Action & Power"
 2. Ονομαστικό Καρτελάκι Σεμιναρίου
 3. Γραφική Ύλη Σεμιναρίου
 4. Πρόσβαση στον Μπουφέ
 5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
 6. Το DVD με το σεμινάριο "Action & Power" σε μορφή video μαθημάτων
 7. Έκπτωση 10% για επόμενα σεμινάρια

V.I.P. Πακέτο - 149,99 ευρώ

Τα 2 πρώτα πακέτα μοιάζουν αρκετά για να καλύψουν πολλές από τις ανάγκες σας, ωστόσο το V.I.P. Πακέτο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μία πληρέστατη και απόλυτη εμπειρία εκμάθησης! Το κόστος μπορεί να είναι υψηλότερο, αλλά οι παροχές ξεχωριστές!

Μέσω του V.I.P. πακέτου, το μέλος θα έχει όλες τις παροχές του Medium Πακέτου και επιπλέον θα έχει καλύτερες θέσεις (μπροστινές) στο σεμινάριο, έκπτωση 25% σε επόμενα σεμινάρια, συλλεκτικό μπλουζάκι του σεμιναρίου & θα μπει στην κλήρωση δώρων που θα γίνει στο διάλειμμα του σεμιναρίου!

Αναλυτικές παροχές V.I.P. πακέτου
 1. Πρόσβαση στο Σεμινάριο "Action & Power"
 2. Ονομαστικό Καρτελάκι Σεμιναρίου
 3. Γραφική Ύλη Σεμιναρίου
 4. Πρόσβαση στον Μπουφέ
 5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
 6. Το DVD με το σεμινάριο "Action & Power" σε μορφή video μαθημάτων
 7. Έκπτωση 25% για επόμενα σεμινάρια
 8. Συλλεκτικό Μπλουζάκι
 9. Καλύτερες θέσεις (μπροστινές)
 10. Κλήρωση Δώρων

Για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Για να διασφαλίσουμε την σωστή διεξαγωγή του σεμιναρίου σε κλειστό χώρο, πήραμε την απόφαση να έχουμε περιορισμένο αριθμό θέσεων σε αυτό το σεμινάριο. Γι'αυτό το λόγο σας προτείνουμε να κλείσετε έγκαιρα την θέση σας γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα χάσετε μία μεγάλη ευκαιρία εκπαίδευσης, φωτογράφισης & διασκέδασης μαζί μας!

Οι συνολικές θέσεις στο σεμινάριο είναι 32 και συνεχώς μειώνονται, για κράτηση θα πρέπει να μας γράψετε είτε μέσω της επίσημης σελίδας του teachme.gr στο facebook, είτε στο email seminars@teachme.gr

Για την πληρωμή του πακέτου που σας ενδιαφέρει, θα χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank

 • Όνομα Λογαριασμού: Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη
 • Αριθμός Λογαριασμού: 596-00-2340008315
 • ΙΒΑΝ: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Ειδικά για τα V.I.P. μέλη, εαν θέλετε να διασφαλίσετε ότι θα βρίσκεστε στην πρώτη σειρά, θα πρέπει να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας! Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθείτε στην δεύτερη σειρά ή στην σειρά ανάλογα με την ημερομηνία κράτηση σας.