Μία ιστορία η οποία θα σώσει!

Στο μάθημα για όλα τα Premium και Premium Free μέλη της Τετάρτης, θα σας αναλύσω την δύναμη των "Snapshots" στο Adobe Photoshop και πως θα μας βοηθήσουν να γλιτώσουμε τον εαυτό μας από την καταστροφή λόγω ενός λάθους. Από σήμερα θα μπορέσετε να δουλεύετε με μεγαλύτερη ασφάλεια του Adobe Photoshop!

Χρησιμοποιώντας τα Snapshots στο Ιστορικό του Photoshop

Όλοι μας γνωρίζουμε το "Ιστορικό" (History Panel) στο Adobe Photoshop και φυσικά έχουμε γλιτώσει αρκετές καταστάσεις "λάθος επεξεργασίας" με το να γυρίσουμε μερικά βήματα προς τα πίσω και να τις αφαιρέσουμε. Το Adobe Photoshop για να γίνει ακόμη πιο καλό μαζί μας, έπιτρέπει την αύξηση των "προς τα πίσω" βημάτων ανάλογα βεβαίως και με την μνήμη που έχουμε. Αλλά ας το παραδεχτούμε, όσο μεγάλο ιστορικό και αν έχουμε, έχει έρθει τουλάχιστον μία φορά στην οποία δεν μπορέσαμε να γλιτώσουμε το λάθος στην επεξεργασία γυρίζοντας προς τα πίσω.

Το ιστορικό δεν μπόρεσετε να κρατήσει όλα τα βήματα στην μνήμη του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα από την αρχή. Αυτό φυσικά πλέον ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!

Τα Snapshots βρίσκονται μέσα στην Καρδιά του Ιστορικού και μας δίνουν την δυνατότητα να αποθηκεύουμε όχι βήματα αλλά καταστάσεις! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορούμε να γυρίζουμε με ασφάλεια σε μία προηγούμενη κατάσταση χωρίς να μετράμε βηματάκια προς τα πίσω. Έτσι απλά, η ζωή μας με το Photoshop αναβαθμίστηκε!

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Μέσα από χιλιάδες μαθήματα και καθημερινή επαφή μαζί σας, θα μπορέσω να σας δείξω τον σωστό δρόμο της επιτυχίας μέσα από την σωστή και απόλυτη γνώση των προγραμμάτων που λατρέυετε! Ελάτε στο teachme.gr σαν Premium μέλος και δείτε την δημιουργικότητα σας να ανεβαίνει κατακόρυφα! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ