Κάντο όπως η Madonna!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε ένα πολύ όμορφο και άκρως εκπαιδευτικό μάθημα Adobe Photoshop! Στο σημερινό μάθημα θα ανακαλύψουμε το γυάλινο εφέ προσώπου, μία τεχνική που είδα στο τελευταιο album της Madonna, με τίτλο MDNA. Το συγκεκριμένο άλμπουμ έχει αποτυπωμένη μία τεχνική την οποία μπορούσα εύκολα να καταννοήσω αν έβαζα ένα γυαλί μπροστά απο το μοντέλο, αλλά με έβαλε σε σκέψεις, όσον αφορά την δημιουργία του με χρήση του Adobe Photoshop!

Φυσικά δεν γνωρίζω πως σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο album, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μπορούμε να πετύχουμε το συγκεκριμένο γυάλινο εφέ προσώπου με χρήση του Adobe Photoshop!

Γυάλινο Εφέ Προσώπου στο Photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop θα μας επιτρέψει να σας δείξω μερικές σωστές ρυθμίσεις και κινήσεις μέσα στο αγαπημένο μας πρόγραμμα, κατά την δημιουργία ιδιαίτερων εφέ. Έτσι θα χρησιμοποιήσουμε χάρακες, οδηγούς, συγκεκριμένα περιγράμματα, μάσκες και έξυπνα αντικείμενα και φίλτρα! Ένα προχωρημένο μάθημα το οποίο θα σας επιτρέψει να δαμάσετε μία ιδιαίτερη τεχνική και φυσικά θα σας επιτρέψει να την χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά με το πάτημα ενός κουμπιού σε μία άλλη φωτογραφία!

Το αρχικό και το τελικό αποτέλεσμα με το γυάλινο εφέ

Μείνετε Συντονισμένοι

Εδώ και χρόνια, οι καλύτεροι μαθαίνουν τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα σε δεκάδες τομείς εδώ στο teachme.gr! Ήρθε η ώρα και για εσάς να κάνετε την καλύτερη επιλογή και να ξεκινήσετε σήμερα σαν Premium! Πείτε αντίο στην παλιά μίζερη καριέρα σας και κάντε εδώ μαζί μου, το όνειρο σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος και επιτρέψτε μου να σας δείξω πως θα αποκτήσετε ένα προσοδοφόρο δημιουργικό επάγγελμα!!!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος