Όταν το μοναδικό, συναντά το Τέλειο!

Χρόνια τώρα οι video animators περίμεναν για την στιγμή που ένα πρόγραμμα, θα μπορεί να δημιουργεί 3D αντικείμενα με ευκολία και στην συνέχεια θα μπορεί να τους δώσει τα εφέ του Adobe After Effects! Ένα όνειρο που έμοιαζε "ουτοπία" για πολλούς, έρχεται στην έκδοση CC του Adobe After Effects για να μας "τρελάνει" για τα καλά! Καλώς ήρθατε στην εποχή της χρήσης του Adobe After Effects και του Maxon Cinema 4D σας ένα πρόγραμμα! Καλώς ήρθατε στην εποχή του Cineware!

Ζωντανό 3D σκηνικό με χρήση του Cineware

Το σημερινό μάθημα θα είναι μία απλή εισαγωγή στην εποχή του Cineware, με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να νιώσετε ίσα ίσα την μαγεία της χρήσης 3D αντικειμένων μέσα απο το Adobe After Effects! Είναι πλέον γεγονός η σωστή χρήση των 3D αντικειμένων απο το Cinema 4D στο After Effects με μία ζωντανή σύνδεση, η οποία επιτρέπει το Cinema 4D να επεξεργάζεται το αρχείο και εκείνο αυτόματα να "ενημερώνεται" άμεσα μέσα στο After Effects!

Γνωριμία με το Cineware στο Adobe After Effects

Η χρήση του ζωνταντού 3D δημιουργήματος θα μας δώσει τρελά πλεονεκτήματα και σίγουρα πολύ λιγότερο χαμένο χρόνο αφού δεν χρειάζεται καν να κάνουμε Render! Έτσι καλωσορίζουμε το Cineware, το οποίο θα ανακαλύψουμε σήμερα και θα μάθουμε πολύ καλά στην συνέχεια εδώ στο teachme.gr!

Χαιρετίζουμε και αδημονούμε για την συνέχεια της καινούρια "Σχέσης" του Cinema 4D και του After Effects!

Δικαίωση του teachme.gr

Όταν απο την αρχή του teachme.gr, παράτησα το 3DS Max για να πάω με την μια στο Maxon Cinema 4D, δεν το έκανα μόνο για την ευκολία στην δημιουργία, αλλά κυρίως γιατί έβλεπα να έρχεται κάτι καλό! Πέρασαν 4 χρόνια και επιτέλους το teachme.gr δικαιώνεται για την επιλογή του να δείχνε κυρίως μαθήματα για το Maxon Cinema 4D καθώς θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, επιτέλους και στην Ελλάδα πιά, θα κατακτήσει όλους τους δημιουργούς 3D και Video Animators.

Αν είστε μαθητής του teachme.gr φυσικά θα έχετε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ήδη!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Μέσα απο το teachme.gr θα μάθετε τεχνικές αιχμής και προγράμματα του μέλλοντος, όπως το Maxon Cinema 4D που κατακτά συνεχώς τον δημιουργικό πλανήτη μας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα, θα μπορέσετε να δαμάσετε το πρόγραμμα που σας αρέσει και γιατί όχι, να κάνετε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κερδίστε την απόλυτη Γνώση! Δείτε εδώ τις απαραίτητες πληροφορίες!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος