Αυτόματη Αφαίρεση Ανθρώπων και αντικειμένων

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω όταν φωτογραφίζω τοπία ή πόλεις είναι ο ανθρώπινος παράγοντας που ξαφνικά "πετάγεται" και μου κάνει την φωτογραφία μου καλοκαιρινή! Είτε αυτός είναι πεζός, είτε αυτός είναι ποδηλάτης, είτε αυτός είναι οδηγός αυτοκινήτου, το αποτέλεσμα είναι ένα, μου κάταστρέφει το σκεπτικό και το θέμα μου!

Εξαφανίζοντας τους άσχετους & τα άσχετα στο Photoshop

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί με όλα τα Premium Free και φυσικά με τα Premium Μέλη, μία τεχνική στο Adobe Photoshop, η οποία παραμένει ακόμη και σήμερα καλά κρυμμένη και την οποία την γνωρίζουν ελάχιστοι στον κόσμο! Έτσι εδώ όπως χρόνια λέμε, δεν κρύβουμε τίποτα και θα μάθουμε τα πάντα! Δεν έχουμε μόνο τα καλύτερα μαθήματα Adobe Photoshop, έχουμε και τις πιό εξειδικευμένες τεχνικές!

Απο μια "ζωντανή" πόλη, σε μια "έρημη" τοποθεσία!

Επιτέλους θα μπορώ να φωτογραφίζω αυτό που θέλω! Μια τοποθεσία χωρίς αυτοκίνητα, ποδηλάτες και κάθε είδους τουρίστα! Πλέον οι φωτογραφίες μου θα δείχνουν σαν να έχω "κλείσει" τον δρόμο και τον έχω "πριβέ" για τα μάτια μου μόνο! Φανταστείτε μια παραλία χωρίς κόσμο, την πλατεία Συντάγματος ή ακόμη και τον Παρθενώνα!

Δείγμα πριν και μετά:

Εξαφανίζοντας τους άσχετους & τα άσχετα στο Photoshop

Εξαφανίζοντας τους άσχετους & τα άσχετα στο Photoshop

Γίνετε Premium και Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα καλά έχουν έρθει και γίνονται ολοένα και καλύτερα! Εκπαιδευτείτε σήμερα στο teachme.gr αποκλειστικά στα Ελληνικά και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε με την πιο οικονομική τιμή της αγοράς! Τι περιμένετε; Γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος