Τα πάντα για εσάς, εδώ στο teachme.gr!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, την αγαπημένη σας σελίδα στην οποία καθημερινά μαθαίνετε αλλά και κατεβάζετε εντελώς δωρεάν αρχεία τα οποία σε κανονικές συνθήκες κοστίζουν αρκετά χρήματα! Σήμερα έψαξα και βρήκα για εσάς μια μοναδική ευκαιρία, θα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και μόνο για λίγο 3 αρχεία (2 φωτογραφίες και ένα vector) τα οποία κοστίζουν 81 ευρώ συνολικά!

Το κέρδος μιας Premium Συνδρομής!

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος πως μέσα απο μια Premium Συνδρομή μπορεί να κάνει άμεση απόσβεση των χρημάτων που κατέβαλε και επίσης να επενδύσει στο πιό ουσιαστικό αγαθό, το αγαθό της Γνώσης! Εκτός όμως απο τα χιλιάδες μαθήματα θα μπορέσει να κατεβάσει μοναδικά αρχεία τα οποία κοστίζουν περισσότερο απο την ίδια την Premium Συνδρομή! Έτσι το κέρδος της Premium Συνδρομής στο teachme.gr είναι κατά πολύ ανώτερο απο το ποσό της ίδιας της Συνδρομής!

Τι θα κατεβάσετε σήμερα!

Σήμερα σας ένα 2 Φωτογραφίες και 1 Vector Γραφικό, τα συγκεκριμενα αρχεία θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε άμεσα και χωρίς πρόβλημα αν πράξετε γρήγορα καθώς η προσφορά διαρκεί για πολύ λίγο! Συγκεκριμένα θα λάβετε μια φωτογραφία κατάλληλη για καλοκαιρινά project, μια φωτογραφία μικροσκόπιου στην οποία απεικονίζονται κύτταρα και επίσης ένα πανέμορφο vector γραφικό το οποίο παρουσιάζει εικονίδια νοσοκομείου και μπορεί να φανεί χρήσιμο για χρήση pattern ή μεμονωμένη!

Γίνετε σήμερα Premium στο teachme.gr

Η λύση του teachme.gr είναι μοναδική καθώς συνδυάζει την απόλυτη μάθηση σε δεκάδες προγράμματα (αποκλειστικά στα Ελληνικά) αλλά και την απόκτηση χιλιάδων αρχείων δωρεάν! Όλα μέσα απο μια ελάχιστη και ασυναγώνιστη Premium Συνδρομή! 

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Και για την φωτογραφία του μικροσκόπιου αλλά και το vector γραφικό του νοσοκομείου θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.

Για την φωτογραφία της παραλίας με το μπουκαλάκι θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο envato. Στην συνέχεια μπορείτε να συνδεθείτε στο photodune και να κατεβάσετε την φωτογραφία δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την σελίδα εγγραφής στο envato και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του αρχείου.